Lichtimpuls van de Gele Krijger van 24 januari t/m 5 februari

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 07:00

Stem je af en ga onbevreesd op weg.
Jouw innerlijke leiding
wijst je in deze periode de weg
om in vrijheid en gelijkheid
je eigen plek in te nemen!

De laatste golf van het Gele Kasteel van Schenking
in de gele energie van voltooiing. 

De Gele Krijger is de spirituele krijger. 
Afgestemd op zijn innerlijke leiding
kiest hij onbevreesd zijn weg. 
Zo gidst hij je deze periode 
om jouw eigen unieke plek in te nemen
en je ster te laten stralen.

Afgestemd zijn op jouw innerlijke leiding, niet alleen tijdens een meditatiemoment, maar júist ook tijdens de dagelijkse bezigheden en keuzes... Dát is de uitnodiging van deze periode en bovendien de uitdaging in deze Nieuwe Tijd.

 

Het is een training om jezelf steeds opnieuw weer te verbinden met je innerlijke leiding totdat het je normale afstemming is. Als je herkent dat je bent afgedwaald van je verbinding oordeel dan niet en breng jezelf rustig weer terug.
Gun jezelf de tijd om hierin te groeien!

 

De Krijger is onbevreesd en nodigt je uit om in je kracht te komen, om je angsten tegemoet te treden vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Alles wat er niet mag zijn bepaalt onbewust je leven en houdt je weg bij je kracht.

 

Waar liefde is, smelten je angsten en kom je bij je natuurlijke emoties die er gewoon mogen zijn. De lading eraf, dat brengt je thuis bij jezelf, terug in verbinding. Dat is een waardevol groeiproces. Vind de moed om het aan te gaan! Zeg JA tegen jezelf en kies voor die dingen die jouw groei ondersteunen
en die je helpen om jouw potentieel te ontplooien.

Zo stimuleert de Gele Krijger je in deze periode om thuis te komen op jouw unieke plek in het geheel. Een plek die alleen maar door jou ingenomen kan worden. In vrijheid en gelijkheid, in harmonie en schoonheid mag jij jouw ster laten stralen!

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Ingesproken berichten

Ontvang persoonlijke ingesproken coaching berichten via whatsapp over wat deze golf in jou aanraakt en activeert gerelateerd aan je persoonlijke horoscoop.

Meer info en aanmelden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.