Jouw volledige geboorte horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. 
Geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. 
Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben.

Het persoonlijke Maya Kristalboek is het pareltje van kristalboeken!

Persoonllijk Maya Kristalboek

Dit boek herinnert je aan het Licht dat jij bent, maakt je bewust van je scheppingskracht  en helpt je blijmoedig gehoor te geven aan wat liefde van je vraagt. Stap voor stap ontvouwt zich jouw inwijdingsweg,
geïnspireerd op het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. 

De energie en de woorden van het gebed verbinden je met de hartslag van Moeder Aarde en met Hunab K’u, het Maya-woord voor de Bron, de universele Liefde en essentie van het leven. In die verbinding zal datgene wat je moet weten en onthouden op een natuurlijke manier en als vanzelf tot je komen en bij je verankerd blijven. Alles zal zich op de juiste tijd, op de juiste plaats en de juiste manier voor je ontvouwen! 

De helende teksten en tekeningen kun je steeds weer opnieuw lezen, om er elke keer weer nieuwe dingen en nieuwe laagjes in te ontdekken en zo de energie van de Nieuwe Aarde meer en meer te integreren en Hier en Nu jouw weg van moeiteloosheid te activeren.

133 pagina's full colour en hardcover / €85.- 
geen verzendkosten - levertijd ongeveer 3 weken
Ben je bekend met de Nieuwe Aarde telling? Dan kan ik het boek ook in deze energie voor je maken! klik hier voor meer info

Inkijk exemplaar

Tip van Leela - Consult bij je boek - aanbieding! 

Een consult helpt je om je boek te gebruiken op een manier die bij jou past. Daarbij kun je ook een opstelling van je blauwdruk ervaren, waardoor de informatie ook van binnenuit komt en je de teksten uit het boek op een dieper niveau kunt ervaren. Kosten boek + consult €155.- (In plaats van €175.-) 
 
Vervolg consulten zijn natuurlijk ook mogelijk als een waardevol coaching traject. Elk stukje uit je boek leent zich voor verdiepen en om in een zegel-opstelling te doorleven! meer info op verzoek.