Leer, speel en verwonder je, er is zoveel te ontdekken in de Tzolkin!

Tzolkin

Tzolkin © Carla Knijn - Voerman

Hoe weet een zaadje  dat het een boom, een bloem, een dier of een mens moet worden...  Het wonder van de schepping  bevindt zich in onszelf  en in alles om ons heen! 

Er ligt een blauwdruk  van liefde en perfectie in de schepping, waarin alles met elkaar verbonden is
en waarin alles werkt volgens universele wetten. Dat is wat de Tzolkin ons laat zien.

Welkom in de Natuurlijke Tijd!

Als je ontspant en met je energie en aandacht in het Nu blijft, kun je zelf vol verwondering ervaren hoe synchroniciteit je de weg wijst, je intuïtie wordt sterker en je zal je steeds meer deel gaan voelen van het grotere geheel. 

De Tzolkin - de heilige kalender van de Maya's

Onder alle chaos en hectiek van de wereld ligt onveranderlijk de harmonie en vrede van het patroon van de Schepping. De Maya's herkenden deze blauwdruk en hebben deze Universele kennis via hun kalenders toegankelijk gemaakt. Deze kennis kunnen wij gebruiken om de weg terug te vinden naar de verbinding met de eenheid en natuurlijk, vrij, blij en bewust leven.
 

De Tzolkin is het heilige deel van de kalender en deze laat zien dat elke dag een eigen energiewaarde heeft. Hier kunnen we elk moment verbinding mee maken. Wanneer je mee beweegt met de energie van de dag en de natuurlijke ritmes van het leven, neemt de synchroniciteit in je leven toe en kom je in jouw eigen flow.

Verbinding maken
met het Natuurlijke Ritme van de Tijd

Het abonnement Natuurlijk Ritme ondersteunt je op eenvoudige wijze om je te verbinden en je ontdekt al snel hoe het natuurlijke ritme verbonden is met je eigen leven en de dingen die daarin gebeuren.


De Tzolkin is als een spiegel die je steeds weer terug brengt bij jezelf en geeft je het beheer terug over je eigen tijd. Je betaalt eenmalig €15.- en ontvangt dan blijvend (of zolang je wilt) 1 x in de 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme in een PDF, met 4 teksten die je ondersteunen in jouw persoonlijke groei en bewustwording, met affirmaties en een helende tekening. meer info en bestellen

Maya astrologie
Je Maya geboorte-energie berekenen

Elke dag heeft een zonnezegel die een scheppingsenergie vertegenwoordigt, en een toon die een dynamiek vertegenwoordigt. Er zijn 20 zonnezegels en 13 tonen en 260 verschillende combinaties van tonen en zonnezegels.

De combinatie van het zegel en de toon van de dag dat jij geboren bent vertegenwoordigt je Maya geboorte-energie.  Dat is de energie waarmee jij door het leven reist en waarin je mag leren, groeien en bloeien. Wanneer je je geboorte-zegel weet kun je in de Tzolkin je volledige horoscoop aflezen.  

Wil je weten hoe je zelf heel eenvoudig je geboorte-energie kunt berekenen?
en wil je de korte beschrijving daarvan lezen? Wil je meer weten over de Tzolkin? 
Dan kun het Maya Kristal E-book downloaden! 

Download hier het Gratis Maya Kristal E-book

Maya Kristal E Book
PDF – 3,9 MB 1063 downloads

Blauwdruk van Vrede

De Tzolkin brengt in beeld hoe het leven ‘werkt’ en laat zien dat alles wat buiten je is ook in je is. In essentie is de Tzolkin de Blauwdruk van Vrede...
 
Alles is één! Alles werkt volgens vaste patronen die zich in het groot en in het klein steeds opnieuw herhalen. Wat bijzonder dat je de spiralen van de tijd en het proces van bewustwording kunt aantonen in een matrix van 260 vakjes!

 

Veel plezier met ontdekken!