Alles wordt nieuw! Hoe meer je energie en bewustzijn zich verhoogt, hoe meer liefde integreert in je cellen
als de basis van je bestaan. Je afstemming verschuift en je landt in je eigen diepe zijnslaag. 

Klopt! - dagelijks afstemmen op de Nieuwe Aarde-energie

Let op! 'Klopt!' bevat dezelfde teksten als 'Droom je leven' maar in een nieuwe telling die 40 dagen vooruit loopt op de gangbare telling. 
Wil je meer over deze afstemming of telling weten?  Bekijk dan ook het inkijkexemplaar onderaan de pagina.
Wil je wil je liever afstemmen via de gangbare telling dan kun je beter kiezen voor 'Droom je leven'

Klopt! - handboek voor vrij, blij en bewust leven

Inhoud

Klopt! neemt je van dag tot dag mee in een nieuwe afstemming op de Tzolkin,  waarmee je de kracht van liefde integreert als de basis van je bestaan. 
Het bevat bovendien een werkgedeelte waarmee je heel eenvoudig
je eigen horoscoopwaardes kunt berekenen en opzoeken. 

Dat maakt het tot een compleet eigentijds handboek dat je de weg wijst om positief gestemd en afgestemd te blijven in het oog van de orkaan en alle veranderingen in deze tijd vanuit innerlijke kracht en vertrouwen te verwelkomen. 

Wanneer je afstemt op de dagenergie ontdek je steeds weer dat het klopt wat je diep van binnen voelt en weet. De herkenning activeert het vertrouwen om te zijn wie je bent, om achter je te laten wat jou niet langer dient en keuzes te maken vanuit je hart. Verlichting is niet ingewikkeld. Het is juist alle ingewikkeldheid loslaten!

In de kracht van eenvoud ervaar je de werkelijkheid van liefde meer en meer als realiteit. De kracht van liefde integreert en je afstemming verschuift. Dat raakt een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. Jij klopt!

hardcover - 345 pagina's full colour  € 45,95 / geen verzendkosten / levertijd gemiddeld 6 tot 10 werkdagen 
Met data tot november 2034 maar ook daarna kan je het boek natuurlijk nog gebruiken.
Heb je nog vragen over het verschil tussen 'Droom je leven' en 'Klopt!'? stuur dan een mailtje naar kristalboeken@gmail.com

Inkijkexemplaar