Nieuwe dimensies in de Tzolkin!  Een eigentijdse inwijdingsweg  geïnspireerd op de universele kennis en wijsheid van de Maya's en het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. Helder en toegankelijk geschreven met prachtige helende tekeningen. 

Maya Kristalbewustzijn

Maya Kristalbewustzijn

Dit boek neemt je mee op een bijzondere reis door de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Het is geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. 

Ook wanneer je al vertrouwd bent met de Maya astrologie zal het je vanaf het begin nieuwe inzichten geven. Een heldere visie en sprankelende, helende teksten en tekeningen, verhogen je energie en activeren een kristalhelder bewustzijn!

Nieuwe dimensies in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s, laten zien wat tot nu toe verborgen bleef en brengen je in verbinding met jouw oorspronkelijke blauwdruk.  Een blauwdruk geeft de energieën weer die werkzaam zijn in jou en je leven, in het volledige potentieel aan mogelijkheden dat in je ligt en de levenslessen die je als ziel voor jezelf hebt uitgekozen. 

Wanneer je deze blauwdruk herkent zal er diep in jou een verschuiving plaatsvinden.
Vanuit het vertrouwen dat je gedragen wordt door het leven maak je verbinding met jouw Unieke Zijn en je creatieve energie begint te stromen. Het is aan jou om je blauwdruk te gebruiken voor je persoonlijke groei en op weg te gaan...
Als mens heb je de vrije keuze, wat jij je aandacht geeft dat groeit! 

Ben je klaar voor het avontuur dat je thuisbrengt in verbinding met je diepste innerlijke natuur?
Jouw intentie zal de energie en het proces in beweging brengen... Dat is hoe het leven werkt!

292 pagina's full colour - €49.- / levertijd 3 tot 5 werkdagen - geen verzendkosten 
Nieuw! Alleen bij Kristalboeken - nu ook in hardcover! €59.- / levertijd 6 tot 10 werkdagen - 
geen verzendkosten 

Inkijk exemplaar

Tip van Leela - De Maya kristal opleiding 

Voor iedereen die de verdieping aan wil gaan!
De Maya Kristal opleiding is een bijzondere en eigentijdse inwijdingsweg, geïnspireerd op de universele kennis en wijsheid van de Maya’s en het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. Een heldere visie en praktische handvatten ondersteunen je om vrij, blij en bewust te leven, om nieuwe wegen te bewandelen en de weg van je hart te volgen. Om dienstbaar te zijn vanuit die dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt.   

 
Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om anderen te helpen en begeleiden, voor het opstarten van een praktijk en/of om te integreren in je huidige werk. Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. 
 
Afhankelijk van je insteek en behoefte bepalen we de frequentie en de duur van de ontmoetingen. Als je wilt kun je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.