Droom je leven - handboek voor vrij, blij en bewust leven

'Je hebt me de taal van de liefde geleerd.'  
Dat is één van de mooie reacties die ik kreeg op Droom je leven!  "Droom je leven" is een helend en inspirerend handboek voor het dagelijks leven. 

Het ondersteunt jouw keuze voor groei en helpt je
om vanuit innerlijke kracht je dromen te leven. Hier en Nu!
Lees, verwonder je en kom thuis in jezelf. 

323 pagina's full colour - € 45,25 - geen verzendkosten
levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen

Tip: Vanaf 22-02 is er een nieuwe uitgave met de titel: 'Klopt!' Het bevat de helende en inspirerende teksten uit Droom je leven, afgestemd op de tijdlijn van liefde

Klopt! bevat ook een werkboekje: Jij klopt!  Wil je meer weten over het verschil in afstemming op de tijdlijn van liefde?
Klik hier voor meer info en maak dan je keuze

Het leven is een droom en jij bent de dromer. 

Het is het innerlijke magische kind in jou dat je toegang geeft tot je droomkracht. Het kind is speels, spontaan, authentiek en transparant en staat in verbinding met de paranormale wereld. Het durft nog te dromen en gelooft in die dromen. Het kind is vol verwondering over het leven en treedt het open en verwachtingsvol tegemoet. Er is zoveel te ontdekken! Vanuit dit perspectief neemt dit boek je mee op een innerlijke reis door het dagelijks leven. Het helpt je om je eigen scheppingskracht te ontdekken en je droom te leven. 

Elke dag, periode en jaar heeft een eigen energie.

De Maya’s wisten dat al en laten met de Tzolkin, de heilige kalender van 260 dagen, de natuurlijke ritmes van het leven zien. Dit handboek beschrijft deze energieën op heldere wijze en vat kosmische informatie in woorden samen. Van dag tot dag doorloop je steeds de kansen van groei die het leven je biedt.

Inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen

helpen je om die kansen te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

 
Met data t/m 2030. Maar ook daarna kan je het boek natuurlijk nog gebruiken.

Inkijk exemplaar pagina 16 t/m 25

Nieuw! Haal nog meer uit Droom je leven en bestel het werkboekje in PDF of op papier in ringbandje.