Nieuws & Agenda

Dag allemaal, Deze tijd nodigt ook mij uit om het aanbod te vernieuwen en aan te passen.
Ideeën waren er al en nu is daar het moment om die te gaan realiseren. Met enthousiasme!
In de agenda vind je al een aantal nieuwe on-line mogelijkheden.

Ook een leuke nieuwe mogelijkheid is de 
Verjaardags-reading
Een bijzonder en waardevol cadeautje voor jezelf of een ander!
In ontwikkeling: on-line inwijdingsweg. Meer info volgt binnenkort.

Maatwerk 

De afgelopen jaren ben ik steeds meer individueel of in kleine groepjes gaan werken en op verzoek. De agenda is leger en dat biedt alle ruimte voor vragen en spontane verzoeken van mensen. Maatwerk, dat past helemaal bij mij en bij het Maya Kristal aanbod. Persoonlijk, afgestemd op jou, met ruimte om in te gaan op wat zich aandient in het moment. Helemaal passend dus ook in deze tijd. Ik hoef weinig aan te passen.

Op verzoek

Kennismakingsgesprek / Ontmoeting / Retraite / Workshops / Transformatiespel / Opleiding / Lezing

Agenda on-line en life programma voor de komende maanden

5 t/m 17 juli alles is energie! - Breng je dagelijkse zelf op één lijn met je hogere zelf
on-line - ingesproken berichten

Ontvang 13 dagen elke dag ingesproken berichten die je in verbinding brengen met de lichtkracht van het huidige transformatieproces en met de sprankelende en voedende energie in het Ritme van de Eenheid. De energie van de berichten activeert heling, ondersteuning en bekrachtiging om jouw weg vanuit overgave en innerlijke kracht te gaan. 

Voorafgaand daaraan  ontvang  je ook een ingesproken bericht waarin ik vertel waar de energie je eigen horoscoop in de basis raakt Dat brengt je nog meer verbinding. Investering in jezelf: €22.- meer info en aanmelden

18 t/m 30 juli - alles is één - Breng je dagelijkse zelf op één lijn met je hogere zelf en kom thuis in de liefde voor jezelf en het grote Zelf waarin we allemaal verbonden zijn - on-line - ingesproken berichten - In deze periode valt de energie van het nieuwe 13 manenjaar! De berichten die je deze periode ontvangt laten je voelen waar het dit 13-manenjaar om gaat en kun je steeds weer beluisteren!

Ontvang 13 dagen elke dag ingesproken berichten die je in verbinding brengen met de lichtkracht van het huidige transformatieproces en met de sprankelende en voedende energie in het Ritme van de Eenheid. De energie van de berichten activeert heling, ondersteuning en bekrachtiging om jouw weg vanuit overgave en innerlijke kracht te gaan. Dit 13 manen-jaar vraagt om een JA tegen transformatie en is als een geboortekanaal om jezelf naar een volgend leven te brengen. Ik kijk er naar uit om samen in de nieuwe energie te reizen, te delen!

Voorafgaand daaraan  ontvang  je ook een ingesproken bericht waarin ik vertel waar de energie je eigen horoscoop in de basis raakt Dat brengt je nog meer verbinding. Investering in jezelf: €22.- meer info en aanmelden

zondag 26 juli - Transformatiespel
in de energie van het nieuwe 13 manenjaar: JA tegen transformatie!

Bij mooi weer buiten

Tijd: van 10 tot 17.00 uur  
meer info en aanmelden

Donderdag 8 oktober start de Maya Kristal opleiding /inwijdingsweg
7 donderdagen 1 keer in de maand van 10.00 tot 17.00 uur meer info