Nieuws & Agenda

Dag allemaal, Deze tijd nodigt ook mij uit om het aanbod te vernieuwen en aan te passen.
Een leuke nieuwe mogelijkheid is de ingesproken Verjaardags-reading
Een bijzonder en waardevol cadeau voor jezelf of een ander!

En hoera! De online inwijdingsweg is klaar! Persoonlijk, dichtbij, afgestemd op jou.
Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, 
om anderen te begeleiden, voor het opstarten van een praktijk en/of om te integreren in je huidige werk. 
Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. 
klik hier voor meer info

Maatwerk 

De afgelopen jaren ben ik steeds meer individueel of in kleine groepjes gaan werken en op verzoek. De agenda is leger en dat biedt alle ruimte voor vragen en spontane verzoeken van mensen. Maatwerk, dat past helemaal bij mij en bij het Maya Kristal aanbod. Persoonlijk, afgestemd op jou, met ruimte om in te gaan op wat zich aandient in het moment. Helemaal passend dus ook in deze tijd. Ik hoef weinig aan te passen.

Op verzoek

Kennismakingsgesprek / Ontmoeting / Dagje Vrede / Workshops / Transformatiespel / Opleiding / Lezing

Agenda

Zondag 13 juni - transformatiespel - bij mooi weer buiten

Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering!  Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag onderzoek je hoe je in het leven staat.

De dagenergie van 13 juni, Rode Kristallen Draak, roept je om verbinding te maken met de oermoeder, om te ontspannen in vertrouwen als basishouding. Dat geeft je een nieuwe stabiliteit en maakt je open om te kunnen ontvangen wat voor jou bedoeld is. Stuur je richting bij als dat zo voelt en weet je gedragen! Een prachtige, voedende energie om het transformatiespel te spelen!

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur meer info en aanmelden

Zondag 20 juni - Zonnewende inspiratie ochtend - bij mooi weer buiten

Zondagmiddag 20 juni, als de nacht bijna het kortst is, en de dag het langst, nemen we alle zonnekracht mee, de tweede helft van het jaar in. Om als de nachten weer (gelukkig heel langzaam) langer worden, meesterschap over onze droomkracht te krijgen en bewuste scheppers te zijn.  

Een middag afgestemd op de Natuurlijke tijd, in de energie van de Lichtimpuls van de Blauwe Nacht. Afgestemd ook op de mensen die aanwezig zijn verdiepen we en ontmoeten we elkaar en laat ik de inspiratie komen en stromen.

Tijd: van 10.00 tot 12.30 meer info en aanmelden

22 meditaties - Liefde leven - van 25 juni t/m 16 juli

Ontvang vanaf 25 juni 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Geef je jezelf wat je nodig hebt? Laat je zien wie je bent? De energie van de meditaties bekrachtigt je deze periode om je leven richting te geven vanuit de kracht van liefde. 

Leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee? 

meer info en aanmelden

18 juli - Inspiratiemiddag over het Ritme van de Eenheid 
bij mooi weer buiten

In deze jaren vindt een bijzondere energieverschuiving plaats. Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg.

Maximaal 6 mensen - dan kan ik voor ieder ook persoonlijk inzicht geven in de eigen transformatiestappen en nieuwe perspectief! Tijd: van 14.00 tot 16.30 meer info en aanmelden

houd de agenda in de gaten voor nieuwe agenda puntjes - die komen momenteel spontaan vaak kort van te voren op geïnspireerd door de energie en het transformatieproces van het moment.