Nieuws & Agenda

Dag allemaal, Deze tijd nodigt ook mij uit om het aanbod te vernieuwen en aan te passen.
Ideeën waren er al en nu is daar het moment om die te gaan realiseren. Met enthousiasme!

Een leuke nieuwe mogelijkheid is de ingesproken 
Verjaardags-reading
Een bijzonder en waardevol cadeautje voor jezelf of een ander!
In ontwikkeling: online inwijdingsweg. De eerste 5 lessen zijn klaar en zo je wilt kan je al beginnen! meer info 

Maatwerk 

De afgelopen jaren ben ik steeds meer individueel of in kleine groepjes gaan werken en op verzoek. De agenda is leger en dat biedt alle ruimte voor vragen en spontane verzoeken van mensen. Maatwerk, dat past helemaal bij mij en bij het Maya Kristal aanbod. Persoonlijk, afgestemd op jou, met ruimte om in te gaan op wat zich aandient in het moment. Helemaal passend dus ook in deze tijd. Ik hoef weinig aan te passen.

Op verzoek

Kennismakingsgesprek / Ontmoeting / Retraite / Workshops / Transformatiespel / Opleiding / Lezing

Agenda

22 meditaties - Liefde leven - van 25 februari t/m 18 maart

Ontvang vanaf 25 februari 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. De energie van de meditaties activeert deze periode helderheid. Alles mag kristalhelder worden! Stuur je richting bij als dat nodig is en geef jezelf vanuit je kracht en kwetsbaarheid een nieuwe stabiliteit. 

Omarm en leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee? 

meer info en aanmelden

houd de agenda in de gaten voor nieuwe agenda puntjes - die komen momenteel spontaan vaak kort van te voren op geïnspireerd door de energie en het transformatieproces van het moment.