Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/suju-foto-165106/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4163741">suju-foto</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;u

Een Maya Jaar- of Verjaardag Reading is een bijzonder cadeautje, voor jezelf of een ander!

In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt.

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Een reading is nooit een voorspelling, maar laat je de poorten herkennen die je dit jaar mag openen om weer verder te groeien en dieper in verbinding en in je kracht te komen. Herkenning helpt je om je in vertrouwen over te geven aan je weg, zodat je meer en meer kan thuiskomen in de liefde die jij bent en kunt groeien en bloeien zoals het is bedoeld!

Kosten Verjaardagsreading: €22,50
De ingesproken berichten verstuur ik via de mail, whatsapp of signal.

Kosten Verjaardagsreading extra: €35.-
Heb je een levensvraag of thema dat ik mee kan nemen in de reading?
Dat geeft de reading nog een extra waarde mee. Kosten daarvoor €12.50.
Je betaalt dan in totaal €35.-


Je kan ook een reading cadeau geven ter gelegenheid van een speciale gelegenheid of mijlpaal. Vraag naar de mogelijkheden!
Stuur je vraag naar kristalboeken@gmail.com

Reading aanvragen