Lichtimpuls van de Witte Wind van 19-2 t/m 3-3 2020

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 07:00

19 februari t/m 3 maart 2020 - Wind,
adem van de geest, raakt je aan,
fluistert in je oor, inspireert je
om te leven vanuit bezieling 
en thuis te komen in je hart,
in verbinding met Al Wat Is.

De intense witte energie van de Wind brengt je deze periode verdieping. Wind is je levensadem, de adem van Spirit, de adem die jouw Zijn bezielt en inspireert. 

Wind herinnert je eraan dat het leven Heilig is...

 

Wat is het dat jou inspireert?

Leef je werkelijk bezield? Of word je opgeslokt door de routines van alledag? Deze periode geeft je de energie om de verbinding aan te gaan en jezelf die vragen te stellen... Herinner je dat jij zelf je eigen waarheid en werkelijkheid creëert!

Wind is ook communicatie. 

Wind vraagt je om te communiceren vanuit je gevoel en zonder oordelen te verwoorden wat er in je omgaat. Dat is belangrijk want let op, ook miscommunicatie ligt de komende 13 dagen op de loer!

Kom in je kracht door los te laten wat je niet langer dient. Misschien dat je pas dán kan voelen wat voor jou echt van wezenlijk belang is. Geef je over aan het weten en de weg van je hart.

Door onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf kun jij je energie doelgericht en doeltreffend inzetten. Geef jezelf de tijd en de ruimte om je af te stemmen, stil te zijn en te luisteren naar wat Spirit je influistert. 

Herinner je dat geluk je geboorterecht is en gun het jezelf om daadwerkelijk bezield en creatief te leven. Ja, als je mee beweegt met de energie, brengt deze periode je thuis in je hart. Koester die plek waar je waarlijk in verbinding bent met Al Wat Is en waar je al je antwoorden vindt.

In lak'ech, 
Silver

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Ingesproken berichten

Ontvang persoonlijke ingesproken coaching berichten via whatsapp over wat deze golf in jou aanraakt en activeert gerelateerd aan je persoonlijke horoscoop.

Meer info en aanmelden

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.