Blog - Vrij, blij en bewust leven

De Nieuwe Aarde-energie nodigt je uit tot praktische spiritualiteit. Het is tijd om jouw wijsheid te vertalen naar de dagelijkse praktijk! Dat is de energie waarin ik nu de inspiratie ontvang en van waaruit ik de blogs schrijf.

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en het blog. Je kunt elk moment je gegevens inzien en wijzigen en je uitschrijven. 
Ik wens je veel inspiratie!  

Weten, Zien, Doen!

Energie update - 24 september t/m 6 oktoberVoel met je hart en weet met je hart, dan ervaar je mentale en innerlijke rust.Zoek de bevestiging niet buiten je en blijf in die mooie innerlijke verbinding.Dat brengt je op één lijn met je hogere doel en zorgt ervoor dat je precies die mensen, dingen en omstandigheden aantrektdie jou ondersteunen op jouw weg.Zorg goed voor jezelf! Als je je aandacht teveel op anderen richt verlies je je kracht. Bewaar je vrijheid en onafhankelijkheid. Dat is de gezonde basis om jouw boodschap van liefde te leven. Transformeer je inzichten tot de juiste actie en doe wat je moet doen. Maak je visie waar. Zo breng je jezelf nu in evenwicht.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

Meesterfrequenties

Er komt een moment... en dat moment is nu, om vanuit de kracht en macht van liefde verder te gaan, om je verantwoordelijkheid te nemen en jouw boodschap van liefde te leven, in alle eenvoud, zoals het past en goed voelt voor jou.Voel je ook de uitnodiging om controle en dieperliggende weerstand tegen verandering los te laten? Want juist dan activeert het vertrouwen dat je nodig hebt om je vrije onafhankelijke zelf te ervaren en je inzichten te transformeren naar de juiste actie en te doen wat moet worden gedaan. Het is niet andersom, dat je eerst genoeg vertrouwen moet hebben. Nee vertrouwen activeert juist door je overgave aan je weg en door jouw boodschap van liefde te leven. Dan ga je ervaren dat het leven je draagt en met je mee beweegt.

Lees meer »

Helemaal in de roos - Diepgaand geïnspireerd!

in een vorig energienieuws schreef ik dat ik deze periode in Amsterdam ben. Ik pas op een huis en op een katje dat Draak heet. Heel leuk om met haar mijn Kosmische Draak verjaardag te vieren, en ook met mijn moeder, kinderen en kleinzoon die hier niet ver vandaan wonen. De Kosmische Moeder draagt me dit jaar, vraagt me om een voedende ruimte te scheppen voor het nieuwe. Dat ervaar ik ook helemaal zo. Ik weet nog niet hoe het verder gaat maar ben al wel in de stroom van vernieuwing gesprongen en de moeder ontvangt me zo liefdevol in deze stroom!

Lees meer »

Podcast over het nieuwe 13 Manen-jaar

Het 13 Manen-jaar begint elk jaar op 26 juli, de dag dat de zon, de aarde en Sirius op één lijn staan. De 13 Manen kalender combineert de Tzolkin, de kalender van 260 dagen, met de jaarkalender van 365 dagen en brengt je in verbinding met de natuurlijke tijd.

Lees meer »

Kracht!

waar ik ook elke dag de Nieuwe Aarde activaties inspreek, kijk ik naar de Moeder Aarde kaarten die er al 2 dagen liggen.De Draagwieg en de Peyote ceremonie.ik voel kracht als ik ernaar kijk.DE DRAAGWIEG herinnert je aan je verantwoordelijkheid om je eigen antwoorden te vinden en ernaar te handelen. Hoe kan je jouw persoonlijke kracht gebruiken om op de situatie van nu te antwoorden en daardoor te groeien. Het vermogen heb je, je mag het herkennen in het Zelf en het toepassen. (Aho! - resoneert)

Lees meer »

Trouw zijn aan je authentieke, eigen-wijze zelf

Niet alleen in de grote belangrijke keuzes in het leven, maar ook, ja júist als het om de dagelijkse dingen gaat. Zoals jezelf durven zijn in je relaties en keuzes durven maken die echt wezenlijk goed voor jou zijn in het moment.Maak tijd voor plezier, voor dingen die je echt leuk vindt, juist dat brengt je in de nieuwe aarde-energie en activeert het vertrouwen dat je nodig hebtom inderdaad trouw te zijn aan jezelf.

Lees meer »

Kleine stapjes, grote veranderingen.

Het is juist die keuze waardoor je nu in evenwicht komt en die de energie laat stromen. Zo ondersteunt het leven je op dit moment in de tijd om je potentieel te ontplooien. Het is al volledig in je aanwezig en wacht op jouw keuze om ervoor te gaan!

Lees meer »

Je kunt de eerder geschreven blogs ook nog lezen
maar omdat ik van design ben veranderd is de lay-out niet zo mooi meer.