Blog - Vrij, blij en bewust leven

De Nieuwe Aarde-energie nodigt je uit tot praktische spiritualiteit.
Het is tijd om jouw wijsheid te vertalen naar de dagelijkse praktijk!
Dat is de energie waarin ik nu de inspiratie ontvang en van waaruit ik de blogs schrijf.

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en het blog.
Je kunt elk moment je gegevens inzien en wijzigen en je uitschrijven.
Ik wens je veel inspiratie!  

Wil je lezen over de energie van deze periode volgens de gangbare Dreamspell telling?
klik dan hier om daar de pagina 'de energie van deze periode' te gaan

Bezield en Zelfbewust leven vanuit jouw Unieke Zijn

Spirit roept je deze periode met je aandacht naar binnen, naar die mooie, diepe innerlijke verbinding waar je kunt voelen wie je benten kunt luisteren naar de stem van je hart, naar jouw waarheid, naar datgene dat werkelijk belangrijk is voor jou.Herinner je dat jij zelf je eigen waarheid en werkelijkheid creëert.Jouw waarheid is het geschenk dat je mag leven.

Lees meer »

Volg het pad van je Ziel - Trouw zijn aan jezelf

De energie van Nu schenkt je de heilige keuze om je lichaam, ziel en geest op één lijn te brengen. Als je verder wilt, kan je niet om deze keuze heen. Jouw ‘JA!’ activeert verdere zuivering van oude stukjes.Verwelkom die zuivering en neem tijd om alleen maar te Zijn, om je eigen ruimte te voelen en je te verbinden met het ritme van je adem. Levensenergie stroomt door je heen, helend en bevrijdend. Voel wat je voelt zonder oordeel. Laat los en open je voor jouw essentie.Het is in die verbinding dat je een natuurlijk zelfvertrouwen kunt ervaren. Dat zal de juiste dingen, mensen en gebeurtenissen naar je toe brengen en je de weg laten zien die voor jou bedoeld is. Volg het Pad van je Ziel en ben onvoorwaardelijk trouw aan jezelf!

Lees meer »

Liefde voor jezelf - omarm je innerlijke kind - transparant jezelf zijn

25 september t/m 7 oktoberOmarm het kind in jezelf, die kostbare schat die jou weer in contact brengt met je onschuld, je puurheid en het plezier in het leven.Dat is de uitnodiging komende periodeen zo breng je jezelf op dit moment in de tijd in evenwicht! Het is de sleutel om echt van jezelf te kunnen houden en te kunnen leven vanuit je hart, vanuit bezieling!

Lees meer »

Kijken in de spiegel die Moeder Aarde je voorhoudt

12 t/m 24 september Moeder Aarde is je gids op je Nieuwe Aarde- weg.Geniet van de eenvoud en helende kracht van de natuuren zie hoe alles zich ontvouwt op heel natuurlijke wijze.Dat is de heldere spiegel die Moeder Aarde je voorhoudt.Voed je met deze waarheid en zie de wereld met nieuwe ogen. Zo activeer je het onderscheidingsvermogen om te herkennen wat liefde is en wat niet. Heel belangrijk!  Zo kan je steeds de juiste beslissingen nemen waarmee je helpt om de eenheid zichtbaar en voelbaar te maken op aarde. 

Lees meer »

Finetunen

Finetunen, voelen, openen, afstemmen tot je voelt dat het klopt...Het gaat altijd om wat voor JOU klopt in het moment.Wanneer je de juiste snaar raakt,voel je diep van binnen die verwondering en verbinding, hoofd leeg, de energie stroomt door, blij!Je energie en bewustzijn verhoogt zich.Finetunen... Ik had een mooie ervaring daarmee gistermet iemand die voor een consult hier kwam.En terwijl ik nu schrijf realiseer ik me pas, dat de titel voor dit blog LETTERLIJK is waar het om gaat.Zuiver afstemmen, de juiste toon vinden, jouw toon vinden...waarin je kunt herkennen en omarmen waar je nu staaten waarin je bevestiging en toestemming ervaartom te zijn wie je bent en te ontspannen in vertrouwen.

Lees meer »

Natuurlijk leiderschap - volg wat je blij maakt en neem bewust deel aan het scheppen van een nieuwe toekomst

30 augustus t/m 11 september Alles is energie! De Nieuwe Aarde-energie vraagt je deze periode om je passie te volgen en te kiezen voor die bezigheden waar je blij van wordt en energie van krijgt. Zo neem je bewust deel aan het scheppen van een nieuwe toekomst. Pak je natuurlijk leiderschap op door het voorbeeld dat je leeft en daarmee geeft. Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in je! Kies voor groei boven zekerheid. Zo breng jezelf en anderen voorbij de beperkingen van het verleden.

Lees meer »

Puur en Authentiek zijn - Kiezen voor vrij, blij en bewust leven

17 t/m 29 augustus - In de Nieuwe Aarde-flow trilt het thema van de Gele Mens: 'Aandacht en Scheppingskracht' door vanuit de spirituele laag naar de dagelijkse praktijk zodat je er helemaal Ja tegen kunt zeggen.Jij kiest, jij bepaalt, wat jij je aandacht geeft dat groeit.Praktische spiritualiteit  dus. En het leuke is: Je innerlijke kind wijst je de weg!

Lees meer »

AHO! De energie van het nieuwe 13 Manen-jaar

Op 26 juli begint elk jaar een nieuw 13 Manen-jaar.Dit jaar in de energie van de Maan, de Rode Boventoon Maan, want in de Nieuwe Aarde energie trilt alles een toontje hoger.Dat maakt al het verschil! Deze afstemming brengt je dit jaar in je kracht. Voel wie je bent en laat zien wie je bent! Deze Nieuwe Aardestroom is dan misschien ook intens, maar beweegt los van de zwaarte van de oude wereld-energie, activeert het natuurlijke zelfvertrouwen om te leven vanuit het Licht dat jij ten diepste bentDe oerkracht en intense energie van dit nieuwe 13 Manen-jaar wil stromen! Brengt obstakels aan het licht, maakt bewust wat onbewust is, zodat je kan stralen vanuit je eigen Licht.Laat het maar gebeuren, durf te voelen wat er in je leeft, accepteer het en omarm het. Dat is de weg…Als het er allemaal mag zijn kan de energie weer doorstromen.

Lees meer »

Dag Buiten de Tijd - 25 juli 2019

José Arguelles ontwikkelde de 13 manenkalender voor wereldwijd gebruik om weer in balans te komen met de natuurlijke tijd en zich de cyclus van 260 dagen (van de Tzolkin) te herinneren en te integreren. In de 13 manen kalender is 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. Er zijn 13 manen van 28 dagen. 13 x 28 is 364 dagen. De ontbrekende dag is de Dag Buiten de Tijd. Deze dag valt elk jaar op 25 juli. Het is de dag tussen de jaren in, een dag buiten de tijd. 

Lees meer »