Workshops

De workshops van Leela
maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's 
op eigentijdse en 
eenvoudige wijze 
toegankelijk voor iedereen. 


Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  

Meditatieve momenten ondersteund door de warme hartklanken van de indiaanse 'kiowa love flute' en de magische klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen. 

De workshops geef ik op verzoek, vaak individueel maar ook in klein groepsverband. Ook aangepast als verjaardagsworkshop of teamworkshop 
voor een inspirerende en bijzondere ontmoeting met elkaar!

Basisworkshop Tzolkin - Bewust Mens-zijn 

Deze workshop is een leuke en eigentijdse kennismaking met de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, en de Maya astrologie. Je krijgt inzicht in de natuurlijke ritmes van het leven en leert hoe je hier op af kun stemmen zodat je in je eigen natuurlijke flow kunt komen. 

Je leert hoe je zelf je geboorte-energie en jaarenergie kunt uitrekenen. Of de energie van een relatie. Vol verwondering zal je herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt over jezelf, over anderen en over de wisselwerking met de mensen om je heen.
 
De individuele workshop duurt ongeveer 2 uur.  Kosten €75.- 
De workshop voor 2 personen duurt  ongeveer 2,5 uur. Kosten €50.- p.p.
Meer personen - Kosten op verzoek, afhankelijk van aantal deelnemers. 
Aanbieding: workshop plus boek 10 % kortng op de totaalprijs

Sterrenkind workshop voor ouder en kind

De oude Maya’s kenden het verhaal van de liefde en de zon. Ze gaven elke straal van de zon een mooie naam en maakten er een tekening bij. Die noemden ze zonnezegels. Zo kun je ze allemaal makkelijk herkennen. Allemaal brengen ze een cadeautje van de zon en leren ze je wat over de liefde. Daar gaan we mee aan de gang. Op een leuke speelse manier ontdekken we dat alle stukjes van de zon ook in jou zitten en dat je mag stralen als een sterretje, gewoon door te zijn wie je .bent! En welk zonnestraaltje past speciaal bij jou? Welke dag is het vandaag? 

Voor ouder en kind, om vol verwondering van en met elkaar te leren en je plezier, creativiteit en je zelfvertrouwen te versterken! 

De workshop duurt  ongeveer 2 uur en kost €75.- (voor ouder en kind samen)
afspraak maken en meer info aanvragen via formulier onder aan de pagina

aanmelden - workshop aanvragen

Meer info over de workshops op aanvraag.  Datum in overleg.