De workshops van Silver
maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's 
op eigentijdse en 
eenvoudige wijze 
toegankelijk voor iedereen. 

Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  

De workshop geef ik ook op verzoek vanaf 2 personen.  
Ook aangepast als verjaardagsworkshop of teamworkshop 
voor een inspirerende en bijzondere ontmoeting met elkaar!

Basisworkshop Maya Astrologie

Deze workshop is een leuke en eigentijdse kennismaking met de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, en de Maya astrologie. Je krijgt inzicht in de natuurlijke ritmes van het leven en leert hoe je hier op af kun stemmen zodat je in je eigen natuurlijke flow kunt komen. 

Je leert hoe je zelf je geboorte-energie en jaarenergie kunt uitrekenen. Of de energie van een relatie. Vol verwondering zal je herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt over jezelf, over anderen en over de wisselwerking met de mensen om je heen.

Meditatieve momenten ondersteund door het ritme van de sjamanendrum,  de warme klanken van de indiaanse 'kiowa love flute' en de magische klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen. 

De workshop duurt 2,5 uur 
Kosten: €35.-  inclusief koffie, thee en lekkers en een workshop 'boekje' met ook de beschrijving van je Maya geboorte- energie.jaarenergie.

Op de agenda 

zondag 15 september van 13.30 tot 16.00 uur
zondag 17 november van 13.30 tot 16.00 uur

Wil je de workshop individueel doen? Dat kan! Dan betaal je €70.- 

Aanbieding
Workshop plus boek Bewust Mens-zijn à €18.50  samen voor €50.-
Individuele workshop - workshop plus boek samen voor €85.-

Maya Verjaardagsworkshop 

Wil je je verjaardag of een andere mijlpaal eens op een bijzondere manier vieren? Dat kan met een Maya verjaardagsworkshop!

Met extra aandacht voor de jarige, voor het nieuwe levensjaar, voor de gezamenlijke energie van iedereen die aanwezig is en om daarin te ontdekken welk 'energie cadeautje' ieder vanuit zijn/haar geboorte-energie brengt aan de groeps-energie. 
Een bijzondere ervaring! 

Je kan natuurlijk  je eigen wensen en vragen inbrengen zodat ik een mooi programma kan samenstellen. Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook gebak en/of ander lekkers. Daarbij hou ik graag rekening met allergieën en dieet wensen. 

Duur van de workshop en kosten in overleg.

Maya Teamworkshop 

Ook tijdens een Maya Teambuilding workshop leer je hoe je op eenvoudige wijze de dagenergie en je geboorte-energie kunt berekenen en hoe je de energie van het team kunt aflezen. Ieder ontvangt zijn persoonlijk profiel met beschrijving van de geboorte-energie. Het is verrassend om herkenning en bevestiging te vinden in wat je ontdekt over jezelf en over de wisselwerking met de mensen met wie je samenwerkt.


Een Maya Team workshop geeft je een nieuw perspectief op de samenwerking, laat zien wat de aandachtspunten / valkuilen zijn, welke plek ieder in het team heeft en hoe je met elkaar de kracht en verbondenheid van het team kan versterken.

Silver draagt haar kennis en ervaring op eigentijdse wijze, met enthousiasme en humor over. Doel is met een positieve energie en verfrissende nieuwe ideeën af te sluiten.

Waar: bij u in de organisatie of op een locatie in overleg. 
Duur van de workshop: 2 tot 2,5 uur (of anders in overleg) 
Kosten: op aanvraag, afhankelijk van locatie en aantal deelnemers