De Tijdlijn van liefde - abonnement

Lieve mensen, geboren worden betekende heel lang in de spiralen van de tijd, dat je bewuste verbinding met de bron van liefde versluierd raakte. Dat kwam door de dichtheid waarin we leefden. Dat heeft onze trilling verlaagd, we zaten opgesloten in een matrix waarin leven vaak meer overleven was. Door het intense transformatieproces in deze tijd worden oude pijnlaagjes en patronen worden losgetrild waardoor je ze kunt herkennen, benoemen, omarmen en laten gaan.

Intens maar ook bevrijdend! Want transformatie is altijd bedoeld om steeds meer te worden, te zijn wie je bent. Als oude pijn oplost kan liefde integreren en dat verhoogt je energie en bewustzijn. Aan de hand van de Tzolkin kun je herkennen dat je letterlijk een toon hoger trilt! Je maakt verbinding met je ware Zelf. Laat liefde is de norm zijn voor je zijn en voor alles wat je doet. Bewust afstemmen op de 'tijdlijn van liefde' ondersteunt je erbij. Betaal eenmalig €15.- en ontvang 1 x in de 13 dagen het abonnement.  
klik hier om meteen aan te vragen - of lees nog even verder voor meer info en een aanbod aan jou

 

Welkom op de tijdlijn van Liefde, dat verschil voel je! 

Het maakt je minder vatbaar voor de onrust en zware energie van de wereld van nu, je kunt in het dagelijks leven beter in verbinding blijven en kunt met meer zachtheid door transformatie processen gaan. 

Wil je weten of de tijdlijn van Liefde resoneert en past voor jou? Aanbod:

Is deze informatie nieuw voor je en wil je er meer over weten? Op basis van je eigen Maya geboorte-energie kan je het beste voelen of het resoneert. Als je wilt kan ik hierover een reading voor je inspreken. Kosten €25.- Heel waardevol, om steeds weer naar te luisteren en de nieuwe energie te integreren in je cellen. Besluit je daarna om het abonnement te nemen? Dan betaal je €7.50 voor het abonnement in plaats van €15.-. Reading aanvragen 

Over het abonnement

Dit abonnement neemt je mee in de afstemming op de Tijdlijn van Liefde. Betaal eenmalig €15.- en ontvang 1 x in de 13 dagen het Nieuwe Aarde abonnement  in een PDF, met 5 teksten die je ondersteunen in jouw persoonlijke groei en bewustwording, met affirmaties en een helende tekening. 

In de inleidende tekst wat extra informatie over de nieuwe energie 
en hoe die je de komende periode helpt om oude triggers en valkuilen los te laten.

De eerste tekst
 geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, 
helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. 
Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. 
Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Pionieren 

Ja we zijn aan het pionieren, want op de tijdlijn van liefde lopen we precies 40 kin nummers vooruit op de gewone Dreamspell telling. (40 is de energie van Liefde als uitgangspunt van je weg). Dat is even wennen misschien, omdat je dan in een andere golf, periode van 13 dagen, belandt. Die golven noem ik in de nieuwe energie trouwens Lichtimpulsen. Dat geeft meteen al een beetje de energie weer, de verhoogde lichtkracht. Als je in verbinding kunt blijven met liefde, dan straal je meer.

Ervaar dat het leven je ondersteunt om jezelf in evenwicht te brengen door je inzichten, je eigen wijsheid te transformeren tot de juiste actie en te doen wat je voelt dat je moet doen. Dat is praktische spiritualiteit en daar gaat het nu om. 

Innerlijk Ritme - Een waardevolle, persoonlijke aanvulling op je abonnement

Waar raakt de tijd je in je eigen jaarhoroscoop. Bewust stap voor stap groeien, vanuit verbinding met je eigen innerlijke ritme.