Innerlijk Ritme


52 dagen, 
4 golven van 13 dagen
vormen samen een kasteel.

Altijd in dezelfde volgorde:
een rode golf activeert vernieuwing,
een witte golf brengt verdieping,
een blauwe golf brengt transformatie
en een gele golf brengt voltooiing.

Nieuw! Maya Spraakberichten

Een abonnement voor 1 kasteel, waarin je 4 keer spraakberichtjes van mij ontvangt. (Of 1 keer proberen, dat kan ook) In deze berichten vertel ik waar de golven jouw persoonlijke horoscoop raken en o.a. wat er in de periode op zielsniveau speelt. De berichtjes baseer ik natuurlijk op wat de Tzolkin me laat zien en verder open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 

Geïnspireerde communicatie

dat is volgens de Tzolkin mijn innerlijke scheppingskracht. Ik vind het heel leuk om te doen, de woorden komen als vanzelf en de ingesproken berichtjes worden meestal dankbaar ontvangen in herkenning en als bekrachtiging.

Het Witte Noordelijke Kasteel van overbrugging

van 3 september t/m 24 oktober gaan we 52 dagen de verdieping aan.

Vanuit het Noorden Huis van de Nacht, moge wijsheid in ons rijpen, zodat we ervaren, dat we alle antwoorden kunnen vinden in het weten van ons hart.


De golf van de Rode Hemelwandelaar geeft je de moed
om het avontuur van verdieping aan te gaan.
 
de Golf van Witte Wereldoverbrugger helpt je
om het oude los te laten en zo echt ruimte te maken voor het nieuwe,
de golf van de Blauwe Storm activeert de transformatie
zodat je kunt doen wat moet worden gedaan
en de golf van de Gele Mens nodigt je uit om bewust te zijn van je scheppingskracht en vrij, blij en bewust je eigen weg weg te gaan.

Try out 

52 dagen verdiepen en verfijnen... Na een periode waarin een nieuw begin is geactiveerd, volgt nu een periode om te zien en vooral te voelen wat dat nieuwe begin met zich meebrengt, wat raakt je, wat zijn je uitdagingen, hoe ondersteunt de energie van het moment je in je persoonlijke horoscoop? 

Ontvang 4 keer, aan het begin van een nieuwe golf, geïnspireerde berichtjes, persoonlijk voor jou ingesproken om jezelf te ondersteunen om de verdieping aan te gaan, om je inzichten te verfijnen in de subtiele laagjes en zo transformatie te verwelkomen en je eigen vrije weg te gaan.

Kosten voor deze try out voor het Witte Kasteel van Overbrugging: €28.- 

Heb je nog een specifiek aandachtspunt dan kan je dat aangeven en neem ik het mee. Ik bekijk je horoscoop en spreek per keer 10 tot 15 minuten voor je in. (zoals het komt).

1 golf proberen kan ook. Je betaalt dan €9.- 

Vanaf het Blauwe Kasteel van Transformatie betaal je €52.-
1 golf ontvangen kan ook. Je betaalt dan €15.- 
Je ontvangt de berichtjes via whatsapp. Heb je geen whatsapp, geef dat dan aan in het formulier bij vragen en opmerkingen. 

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden