Hoor het leven roept, raakt je met haar stralend licht. Duizenden belletjes van vreugde stromen uit de bron
en wekken nu je scheppingskracht. Mooi Mens, herinner je wie je bent
en straal! 

Transformatiespel

Alles in het leven heeft betekenis. Het transformatiespel helpt je dat te herkennen. Het spel is een leuk, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering!  Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag onderzoek je hoe je in het leven staat.

Extra waarde en diepgang krijgt het spel nog doordat ik je vanuit mijn kennis van de Tzolkin, waar dat past, aanwijzingen kan geven over waar je staat , wat jou helpt om transformatie toe te laten, wat je helpt om in je eigen diepe zijnsbasis te landen en te creëren vanuit verbinding.

Dit spel stelt in het klein de reis van de ziel door het leven voor

Onderweg doe je veel inzichten op over de manier waarop je functioneert en je ontdekt wat er speelt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. Stap voor stap krijg je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en je mogelijkheden. De energie van het spel helpt je om bewust te kiezen voor groei en om op een speelse en natuurlijke manier verandering toe te laten. Alles en elke stap heeft betekenis en een uitwerking in het leven en dit 'spel' maakt dat op heldere en bijzondere wijze herkenbaar. Daar kan je echt wat mee! 
 
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur - Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische, biologische lunch: €85.- per persoon (30 dec. spel - aanbieding €77.-)
Aan het spel kunnen 2 tot 4 mensen meedoen. Bij 2 mensen kan het spel wat korter duren.
Je kunt je aanmelden met een eigen groepje. We kiezen in overleg een datum. 
Of je kunt je aanmelden voor een spel dat ik aanbied in de agenda.

Op de agenda: Vrijdag 30 december - Oud & Nieuw Transformatiespel
Het oude jaar in dankbaarheid loslaten en blijmoedig het nieuwe verwelkomen
De energie van deze dag helpt ons om de brug van het oude naar het nieuwe (jaar) te slaan!
Oud& Nieuw korting: Je betaalt €77.- in plaats van €85.-

Aanmelden