Maya Zonnezegel - Gele Mens

Alles in het leven heeft betekenis. Het transformatiespel helpt je dat te herkennen. Het spel is een leuk, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering! 
Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag 
onderzoek je hoe je in het leven staat.

Transformatiespel

Dit 'spel' stelt in het klein de reis van de ziel door het leven voor. Onderweg doe je veel inzichten op over de manier waarop je functioneert en je ontdekt wat er speelt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.
 
Stap voor stap krijg je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en je mogelijkheden. De energie van het spel helpt je om bewust te kiezen voor groei en om op een speelse en natuurlijke manier verandering toe te laten.
Alles en elke stap heeft betekenis en een uitwerking in het leven en dit 'spel' maakt dat op heldere en bijzondere wijze herkenbaar. Daar kan je echt wat mee! 

 

Extra waarde en diepgang krijgt het spel nog doordat ik je vanuit mijn kennis van de Tzolkin, waar dat past, aanwijzingen kan geven over waar je staat en wat jou helpt om transformatie toe te laten.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon
Aan het spel kunnen 2 tot 4 mensen meedoen.
Bij 2 mensen kan het spel wat korter duren.

Je kunt je aanmelden met een eigen groepje. We kiezen in overleg een datum. Of je kunt je aanmelden voor een spel dat ik aanbied in de agenda.

Op de agenda: Dinsdag 28 december

Vlak voor de jaarwisseling het transformatiespel spelen heeft altijd iets extra's! Het is een prachtig moment om het jaar goed af te ronden en je in vertrouwen te openen voor het nieuwe. En dat in de energie van de Blauwe Lunaire Storm die je uitnodigt om helemaal JA te zeggen tegen transformatie, om naar het oog van de orkaan te gaan en je eigen stormkracht te wekken. Het is meteen ook de energie die we in 2022 helemaal mogen omarmen om onszelf in evenwicht te brengen zodat we nieuwe structuren gaan bouwen die dienstbaar zijn aan liefde. Ieder vanuit zijn unieke zijn en mogelijkheden. Dat gaat balans en doorstroming brengen in de energie. Ik verheug me er al op! Voel je het resoneren en heb je zin om in deze dag te delen en het spel van het leven nog beter te leren doorzien? Dan welkom!

Aanmelden