In de Maya Kristal opleiding
krijg je diepgaand inzicht in
'hoe het leven werkt'

en maak je een bijzondere en bewustmakende innerlijke reis.

Je kunt de opleiding ook als Intensive doen in een verkorte vorm.

Maya Kristal Opleiding /Inwijdingsweg

Een eigentijdse inwijdingsweg, geïnspireerd op de universele kennis en wijsheid van de Maya’s en het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. Een heldere visie en praktische handvatten ondersteunen je om vrij, blij en bewust te leven, om nieuwe wegen te bewandelen en de weg van je hart te volgen. Om dienstbaar te zijn die dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Je leert

 • een volledige blauwdruk / horoscoop te maken, 
 • verbanden te leggen en je intuïtie en helder waarnemen te ontwikkelen. 
 • de Tzolkin te gebruiken om anderen te coachen / begeleiden
 • te werken met de energie van de zonnezegels en een individuele opstelling waarin je de eigen blauwdruk kunt (laten) ervaren. 
 • waar je de zonnezegels terug kunt vinden in het lichaam 
  en om hiermee helende aandachtsoefeningen te doen.
 • meditatie en helende klanken te gebruiken
  om de informatie en energie te integreren.

Deze vaardigheden laten je de kennis en energieën van de Tzolkin op celniveau ervaren en activeren een diepgaande kristal-healing op eenvoudige en natuurlijke wijze. Het werken met de Tzolkin opent poorten en kanalen in jezelf, activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht.
 
Praktische opdrachten geven je inzicht en leren je om verbanden te leggen 
en je eigen vorm te ontwikkelen om te werken met de Tzolkin, om mensen hiermee te begeleiden in transformatieprocessen en te helpen om te ontwaken in een helder bewustzijn en de eigen uniek weg te vinden.
 

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om anderen te helpen en begeleiden, voor het opstarten van een praktijk en/of om te integreren in je huidige werk. Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. 

Thema's

 • geboorte-energie, blauwdruk voor balans, kristalbewustzijn
 • inzicht in je levenslessen, liefde voor jezelf, pad van kracht
 • inzicht in je diepere drijfveer, je zielenkracht en keuze voor dit leven
 • bevrijding van het verleden en de weg naar vreugde
 • je missie en weg in de nieuwe tijd 
 • meester worden over je eigen tijd
 • jouw sleutels om Hier en Nu te leven,
  in verbinding met je volledige potentieel
 • je creativiteit en scheppingskracht ervaren en richting geven
 • Natuurlijk leiderschap en activeren van je pad van vertrouwen 

Praktische informatie 

Wil je eerst meer weten en/of kennismaken dan kun je ook een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend en oriënterend gesprek (kan ook telefonisch).

Je kunt deze inwijdingsweg individueel volgen in 8 dagdelen van 3 tot 3,5 uur.
Je kunt zelf de frequentie bepalen. Meestal doen we 1 keer per maand.
Je kunt zo je wilt ook 2 dagdelen op 2 achtereenvolgende dagen doen. Overnachten kan à €25.-

Wil je de opleiding liever samen met iemand doen? Op zaterdag 5 oktober start  ik weer in een groepje van 2 tot 4 personen in 8 dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten zijn hetzelfde, inclusief de lunch. Volgende data in principe elke eerste zaterdag van de maand maar overleg hierover is mogelijk. Dus heb je belangstelling maar passen de data niet? Geef het even aan me door!

Investering in jezelf €888.-  Dit is inclusief koffie, thee, lekkers en gezonde hapjes tussendoor, cursusmap, boeken, tekeningen van de zegels en tonen en gebruik van de remedies met de energie van de Maya zonnezegels en exclusief het boek Maya 
Kristalbewustzijn dat we gebruiken. 

Mag in termijnen worden betaald. 

Zomer aanbieding tot 21 september: Start je deze zomer? Dan zit het boek Maya Kristalbewustzijn à €49.- bij de prijs in begrepen!

Verkorte vorm  - Intensive

Je kunt ook de verkorte vorm doen. We pakken dan vooral de essentie van de weg en je kunt zelf thuis verder de verdieping aan gaan. 

Je kunt dit doen in 4 dagdelen van 4 uur of 8 delen van 2 uur op data in overleg. investering in jezelf: €480.- inclusief koffie, thee, lekkers, cursusmap en exclusief de kosten voor het boek Maya Kristalbewustzijn. Je kunt per deel betalen.

Wil je 2 delen op 2 achtereenvolgende dagen volgen? Overnachten kan voor €25.- inclusief ontbijt. Alles in één aanbieding; Intensive, boek Maya Kristalbewustzijn, Maaltijd tussendoor 2 keer overnachten met ontbijt €555.-