Hoor het leven roept, raakt je met haar stralend licht. 
Duizenden belletjes van vreugde stromen uit de bron en wekken nu je scheppingskracht.
Mooi Mens, herinner je wie je bent 
en straal! 

Meditaties om je energie en bewustzijn te verhogen 

Maya Kristalmeditatie

Verhoog je energie en bewustzijn door bewust verbinding te maken met jouw blauwdruk van balans en te luisteren naar een Kristalmeditatie afgestemd op jouw Maya geboorte-energie in de Nieuwe Aarde energie.

Abonnement Nieuwe Aarde meditaties

Dagelijks ingesproken meditaties. Elke dag afstemmen op de energie is als gedragen worden in de baarmoeder van de kosmische moeder, waarin je dag voor dag, aan alle aspecten van het patroon van de schepping wordt herinnerd, zodat de blauwdruk van liefde helemaal in je cellen tot leven komt. Een prachtig waardevol en bekrachtigend cadeau aan jezelf. De meditaties brengen je in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen vanuit de kracht van liefde een nieuwe wereld te bouwen. Actie: je kunt het eenmalig 3 dagen gratis proberen.

Creëren vanuit verbinding - meditatieve activaties

Met je voeten stevig in het nieuwe leven, in de Nieuwe Aarde-energie kun je bewust deelnemen aan het scheppen van een nieuwe toekomst! Alles is energie! Al je positieve, opgewekte energie, woorden, gedachten, daden en intenties zullen de zaden die in je liggen laten kiemen en hen helpen te groeien. Zo brengen we samen de werkelijkheid van liefde meer en meer tevoorschijn. 

Dagelijkse meditatieve activaties ondersteunen je om te creëren vanuit verbinding, helpen je om in de energie van de dag je vertrouwen te verdiepentrouw te zijn aan jezelf en daadkracht te ervaren. Deze sleutels openen je voor alle ondersteuning die je vanuit het veld mag ontvangen voor de oplossingen en nieuwe kansen die naar je toe komen. Je kunt je aanmelden per cyclus van 20 dagen, per 3 cycli of voor alle 13.

Thema Meditaties 

Bewandel het pad van schoonheid, van innerlijke harmonie en vrede. De 20 zonnezegels vertegenwoordigen de 20 stukjes van de zon, de 20 aspecten van de liefde. Deze zijn allemaal deel van ons. Deze energiethema's kan je verdiepen en versterken in jezelf zodat je zelf steeds meer vanuit je eigen licht gaat stralen. Ik ben geïnspireerd om dit per thema als meditatie pakketjes aan te gaan bieden. Ik zal dat stap voor stap gaan doen synchroon met de actuele energie thema's in het natuurlijke ritme van de tijd. In de nieuwsbrief hoor je vanzelf wanneer ik daarmee begin. nieuwsbrief aanvragen