Over het madeliefje: Ze is symbool voor de strijd voor liefde. Ze staat voor liefde, geluk, veerkracht en creativiteit,
voor het activeren van je innerlijke magische kind, het loslaten van verkrampingen door overlevingspatronen, ontspannen in je basis, kwetsbaar durven zijn en daardoor krachtig zijn en beter bestand tegen invloeden van buitenaf. 

Nieuwe Aarde meditaties

Moeder Aarde verhoogt haar trilling steeds verder en ondersteunt je om ook je eigen energie en bewustzijn te verhogen. 

De energie van Nu vraagt je om alle ingewikkeldheid los te laten, om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven. Juist in die eenvoud ligt een enorme kracht en diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. Jouw multidimensionale zelf opent zich.

Dagelijks ingesproken meditaties nemen je mee in een nieuwe afstemming (telling) op de Tzolkin waarin je de kracht van liefde integreert in je cellen als de basis van je Zijn en je Doen. De energie nodigt je uit om te ontspannen in verbinding met de dragende, voedende kracht van het leven, met het oermoederveld waarin alles met elkaar samenwerkt en je  ondersteunt om te leven vanuit de kracht van Liefde. De tijd is rijp om dit bewust te ervaren! 

De meditaties brengen je in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont. Dag voor dag activeren we de blauwdruk van liefde die in onze cellen ligt. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen vanuit de kracht van liefde een nieuwe wereld te bouwen.

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig.
Het gaat puur om het ervaren en integreren van de nieuwe energie. Uit je hoofd in je hart. 

Huidige cyclus: 20 meditaties van 20 augustus t/m 8 september
Je kunt nu elk moment instromen!

Onvoorwaardelijke Liefde, doen wat liefde van je vraagt… Daar is moed voor nodig! Verbind je met oervertrouwen, dat is precies wat je op dit moment in de tijd nodig hebt. Het is de energie waar je helemaal JA tegen dient te zeggen. Het is de energie waardoor je in evenwicht komt.
Het is de energie die dingen vanuit liefde in beweging brengt! Weet je gedragen door Liefde. Weet dat Liefde jou bij je scheppingskracht brengt.
De Nieuwe Aarde meditaties ondersteunen je erbij komende periode. Laat je angsten en zorgen maar los mooi Mens en kies voor vertrouwen!

 Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten per cyclus €20.- of €55.- per 3 cycli -
Stroom je later in dan wordt het aantal dagen dat je hebt gemist in mindering gebracht.

klik hier om je aan te melden.   Ben je jarig in deze periode? Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!

Of meld je aan voor een hele cyclus van de Tzolkin om de blauwdruk van liefde helemaal in je cellen te activeren en geboorte te geven aan het nieuwe leven.

Herinner je dat de Tzolkin een kalender is van 260 dagen, precies de duur van een zwangerschap! Elke dag afstemmen op de energie is als verbinding maken met de baarmoeder van het leven, waarin je dag voor dag, aan alle aspecten van het patroon van de schepping wordt herinnerd, zodat de blauwdruk van liefde helemaal in je cellen tot leven komt. Een krachtige keuze!


Na de hele ronde herhalen de meditaties zich. Je kunt ze dan blijven ontvangen als je wilt of ze beluisteren op oermoederveld.nl
Je krijgt toegang tot het hele (meditatie)veld. Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email of in een whatsapp-groep of telegramgroep. In deze groepen kun je niet  reageren, maar het geeft wel een extra gevoel van verbonden zijn in de cirkel van liefde! 
Je kunt elk moment instromen voor een hele ronde. Investering in jezelf: €222.-  in plaats van €260.-