Persoonlijk ken ik geen mooier instrument dan de Tzolkin om, zowel mijzelf als anderen, te ondersteunen in periodes van verandering en om doelen en dromen te verwezenlijken.

Leven met de Tzolkin
verhoogt je energie en bewustzijn! 

Kiezen voor groei

Dat gaat vaak gepaard met onzekerheid, met angst om je 'schijnzekerheden' los te laten. Je weet, het hoort erbij, maar toch...

Dan is er de Tzolkin die je structuur, houvast en heldere inzichten biedt, een leidraad om langs te groeien, 
om verbinding te ervaren met jezelf, met de natuurlijke ritmes van het leven en zekerheid te vinden in jezelf.

Dat kan ik je laten zien en ervaren, waardoor je leert te vertrouwen op je intuïtie en je eigen wijsheid. Je ontwikkelt je onderscheidingsvermogen  zodat je kunt herkennen wat waarheid en liefde is en wat niet en je de juiste knopen kunt doorhakken.

Je eigen persoonlijke blauwdruk geeft je daarbij zoveel informatie over hoe het leven voor en in jou werkt en daarmee ook praktische handvatten om toe te passen in je dagelijks leven.

Life coaching

Volgens de Tzolkin is mijn talent: gestructureerde (persoonlijke) groei! Het vermogen om mijn (en jouw) potentieel aan te spreken en die dingen te herkennen die ondersteunen om het te ontplooien. Mijn talent stelt me in staat om je in verbinding te brengen met je Unieke Zijn, met je dromen en eigen unieke vaardigheden en talenten, om je te laten ervaren dat het veilig is jezelf te zijn en jezelf te laten zien in je persoonlijk leven, je relaties en je werk, om je hart te volgen en je eigen visie waar te maken.

20 jaar praktijk ervaring heeft me veel geleerd en ook mijn eigen persoonlijke levensweg is een intensieve leerschool.
Mijn levensthema volgens de Tzolkin is trouw zijn aan mijzelf en mijn doel is leven vanuit mijn waarheid, vanuit bezieling. Met vallen en opstaan heb ik mijn weg gevonden en nu zit ik helemaal op mijn spoor. Daar ben ik heel blij mee! Mijn ervaringsdeskundigheid deel ik ook graag met jou.
 

Wat kan ik voor je betekenen?

De eerste stap is helderheid te krijgen over je vraag, intentie. Als je dat helder hebt kun je het formulier invullen. Dan kan ik je een voorstel doen. Ik antwoord je dan in de mail of in een ingesproken whatsapp bericht over de mogelijkheden en kosten.
 
Soms is één gesprek of ingesproken bericht genoeg om dingen helder te krijgen en er zelf weer verder mee te kunnen. Je kunt coaching ontvangen in 
  • 1 of meer consulten
  • telefonische consulten
  • via ingesproken whatsapp berichten
  • of een combinatie van de verschillende mogelijkheden


Heb je een voorkeur voor één van deze mogelijkheden dan kan je dat aangeven in het formulier. 

Wil je eerst kennismaken en je vrijblijvend oriënteren? Dat kan!
Maak een afspraak voor een  gratis kennismakingsgesprek.