Transformatie - collectief en persoonlijk

Welk collectief transformatieproces is er dit 13 Manen jaar gaande?
Luister naar de podcast.

Welk transformatieproces maak je dit levensjaar persoonlijk door?
Ingesproken berichten geven je heldere inzichten en verhogen je energie en bewustzijn. Om steeds weer naar te luisteren en verder mee en in te groeien.

Bevind je je in een intens transformatieproces en heb je meer begeleiding nodig? Dan kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakings -gesprek waarin we overleggen over de mogelijkheden die passen bij jou.
Zie onder aan deze pagina.

Welke collectief transformatieproces
vindt dit huidige 13 Manen-jaar plaats? 

Blauwe Lunaire Storm, JA! tegen transformatie!
Dát is de energie van het  huidige 13 Manen-jaar
van 26 juli 2020 t/m 24 juli 2021


Weet je gedragen door alle Maya zonnen
in het Ritme van de Eenheid

en verbind je met het nieuwe perspectief:
Overgave aan de heilige weg van het midden... 
Samen slaan we een brug van Licht
tussen de oude en de nieuwe wereld!

Podcast die ik insprak op 26 juli 2020

Misschien heb je onderstaande berichten al eerder geluisterd, maar je kunt ze dit hele 13 Manen-jaar vaker luisteren om er steeds weer ondersteuning en een diepere betekenis voor jezelf in te vinden.

De weg die we dit jaar gaan en de Lunaire Storm-energie

Het nieuwe perspectief

Bekrachtiging

Welk transformatieproces
speelt dit jaar voor jou persoonlijk ?

Daarbij kijk ik naar jouw huidige levensjaar dus van verjaardag tot verjaardag. Tegen welke transformatieproces mag jij persoonlijk helemaal JA zeggen en welk nieuw perspectief wacht jou dit jaar? Dat kan ik voor je duiden en inspreken in een aantal berichten. Als je de energie herkent kan je het makkelijker toelaten en er vanuit innerlijke kracht in meebewegen.  De berichten kan ik versturen via whatsapp of via de mail. Kosten: € 25.-

Transformatie Coaching 

Maak je een intens transformatieproces door en heb je behoefte aan een stuk begeleiding? Dan kan ik een stukje met je meelopen. Dat kan in overleg op verschillende manieren, in consulten live of via zoom, of via regelmatige ondersteunende ingesproken berichten afgestemd op jou en jouw proces. Je kunt een afspraak maken voor een gratis en kennismakingsgesprek om te voelen of het klikt en te kijken welke mogelijkheden bij jou passen.

Aanvragen / afspraak maken