Hunab K'u - de piramidekracht van je blauwdruk voor balans

De essentie en diepe betekenis van jouw blauwdruk voor balans is te herkennen in het woord Hunab K’u, het Maya-woord voor God of de Bron. Hunab staat voor God en K’u betekent piramide. De oude Maya’s herkenden dat de Mens in essentie een piramide-energie is waar de godkracht doorheen stroomt... 

Wanneer je de piramidekracht van jouw balans ervaart ben je thuis in jezelf en aanvaard je jouw scheppingskracht als een natuurlijk en vanzelfsprekend gegeven... 

Deze oorspronkelijke blauwdruk heeft zich in de afgelopen jaren stap voor stap laten zien en geeft je een nieuw fundament van licht voor deze tijd!

Maya Kristal Opstelling 

piramidekracht en kristalbewustzijn - www.kristalboeken.nl

Uit je hoofd, in je hart! In een een opstelling met de Maya zegels kan ik je jouw oorspronkelijke blauwdruk laten ervaren waarin het heel natuurlijk is om gewoon ontspannen jezelf te zijn en waarin jouw  oorspronkelijke lichtkracht wordt geactiveerd. 

Eerst laat ik de verschillende aspecten van je blauwdruk herkennen en ervaren in een tafelopstelling. Daarna leg ik het patroon op de vloer neer en kun je door op de verschillende zegels te staan ook de energie van binnenuit ervaren en jouw kristalbewustzijn activeren.

Een Maya Kristal opstelling opent  op een speelse manier heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, waarin je antwoorden op je vragen van binnenuit ontvangt.

Ervaar het zelf  - heling op celniveau

Op eenvoudige en natuurlijke wijze ervaar je een uitlijning van de verschillende aspecten van je blauwdruk.
Dit activeert heling op celniveau. Een bijzondere ervaring om mee te nemen in je hart en je Zijn!  
Wat een opstelling precies inhoudt en betekent kan je natuurlijk alleen maar voelen door het gewoon zelf een keer te ervaren :) - De moeite waard!

Kosten voor een consult van 1,5 uur: €75.- Deze individuele opstelling kan je ook in Haarlem doen. 

Naast je blauwdruk voor balans kun je ook elk ander patroon opstellen op basis van je horoscoop. Misschien heb je zelf een duidelijke vraag,
maar we kunnen ook in de ontmoeting kijken wat in het moment past.

Blauwdruk sessie via zoom

Het mooist is je blauwdruk te ervaren in een live sessie, maar ook via zoom kan ik je jouw blauwdruk laten herkennen en ervaren. Duur van het consult ongeveer een uur. Kan iets korten of langer zijn, afhankelijk van wat zich aandient. Kosten €50.- per uur.

Afspraak maken