NIEUW! - 'Klopt!' - de inspirerende en helende teksten uit 'Droom je leven'
in de nieuwe afstemming op de tijdlijn van liefde

Klopt! - handboek voor vrij, blij en bewust leven

Klopt!’ neemt je mee in een nieuwe afstemming
die je laat ervaren hoe je de kracht van liefde kunt integreren als de basis van je bestaan. Het bevat bovendien een werkgedeelte waarmee je heel eenvoudig je eigen horoscoopwaardes kunt berekenen en opzoeken. 

Dat maakt het tot een compleet eigentijds handboek dat je de weg wijst om positief gestemd en afgestemd te blijven in het oog van de orkaan en alle veranderingen in deze tijd vanuit innerlijke kracht en vertrouwen te verwelkomen.

hardcover - 345 pagina's full colour 

€ 45,95 / geen verzendkosten

levertijd gemiddeld 6 tot 10 werkdagen 
Publicatie - 22-02-2022

Inhoud

Elke dag, periode en jaar heeft een eigen energie. De Maya’s wisten dat en met de Tzolkin, de heilige kalender van 260 dagen, laten ze de natuurlijke ritmes van het leven zien en ervaren. Dit handboek beschrijft deze universele kennis op heldere wijze en vat kosmische energie en informatie in woorden samen. Van dag tot dag doorloop je steeds de kansen op groei die het leven je biedt. De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen helpen je om deze kansen te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan.

Wanneer je afstemt op de dagenergie ontdek je steeds weer dat het klopt wat je diep van binnen voelt en weet. De herkenning activeert het vertrouwen om te zijn wie je bent, om achter je te laten wat jou niet langer dient en keuzes te maken vanuit je hart. Volg je hart, want dat klopt! Verlichting is niet ingewikkeld. Het is juist alle ingewikkeldheid loslaten. In de kracht van eenvoud ervaar je de werkelijkheid van liefde meer en meer als realiteit. De kracht van liefde integreert en je afstemming verschuift. Dat raakt een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. Jij klopt!

Met data tot november 2034 - maar ook daarna kan je het boek natuurlijk nog gebruiken