Silver - kristalboeken.nl

Volg je hart!

Ontwikkel jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden
en gun jezelf de ruimte om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld!

Zijn er oude manieren van waarnemen en ervaren die je beperken?
Dan mag je deze herkennen, erkennen, benoemen, omarmen en laten gaan. Daarin werkt de energie van nu 100% mee.
Jouw bereidheid om het aan te gaan brengt de dingen versneld in beweging
en maakt de weg vrij naar innerlijk leiderschap.

Innerlijk Leiderschap

Het is een bijzonder avontuur waarvoor je nog geen referentiekader hebt, 
een sprong in het onbekende, waarbij je thuis blijft in het Nu 
en vertrouwt op de stem van je hart en je intuïtie.
 
De Tzolkin biedt je in dit proces  structuur, houvast en heldere inzichten, een leidraad om langs te groeien, om verbinding te ervaren met jezelf, met de natuurlijke ritmes van het leven en je energie en bewustzijn te verhogen.

Je eigen weg en leidraad in een persoonlijk boek 

Het persoonlijke Maya Kristalboek wijst je je stap voor stap de weg om je energie en bewustzijn te verhogen, om je cellen te voeden met lichtkracht, om steeds krachtiger te staan voor wie je bent en trouw te zijn aan jezelf.

Je kunt er zelf mee werken, maar als je wilt kun je daarnaast de verdieping aangaan in consulten, live of via Zoom. 
Dat kan ook aan de hand van een Maya Kristal Opstelling. Je kunt de verschillende aspecten opstellen en dat opent de energie en betekenis van het boek op een prachtige wijze!

Maya Kristal Opstelling

Uit je hoofd, in je hart! In een een opstelling met de Maya zegels kan ik je (aspecten van) jouw blauwdruk laten ervaren, zoals bijvoorbeeld jouw blauwdruk voor balans, waarin het heel natuurlijk is om gewoon ontspannen jezelf te zijn en waarin jouw oorspronkelijke lichtkracht wordt geactiveerd. 

Een Maya Kristal opstelling opent  op een speelse manier heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, waarin je antwoorden op je vragen van binnenuit ontvangt. 
Op eenvoudige en natuurlijke wijze ervaar je een uitlijning van de verschillende aspecten van je blauwdruk. Dit activeert  heling op celniveau. Een bijzondere ervaring om mee te nemen in je hart en je Zijn!

Wil je helemaal in de universele kennis en wijsheid van de Maya's duiken?
Dan kan je de opleiding/inwijdingsweg volgen of de online inwijdingsweg 

Natuurlijk Helen

Alles is energie! Natuurlijk Helen begint met goed voor jezelf zorgen. Uit je hoofd, in je lijf, dan kun je voelen hoe het echt met je is, wat je energie geeft en waar je blij van wordt en wat je niet langer dient. Herken wat je voelt, erken het, benoem het, omarm het, omarm jezelf in alle stukjes van je Zijn en laat gaan wat mag gaan... 

Dan activeert ook een basisvertrouwen en je zelf-helend vermogen waarin je diep kunt ontspannen, waarin de universele liefde vrij en helend door je heen kan stromen en blokkades oplossen.  Dat is de kracht van eenvoud. Natuurlijk Helen betekent je beseffen dat je niet echt iets hoeft te doen, maar dat het gaat om te Zijn met wat er is, zonder oordeel. Voelen is helen! Antwoorden en inzichten rollen in de ontspanning van binnenuit je bewustzijn in... Dat laat je voelen dat je deel bent van het geheel. Liefde voor jezelf is de basis van je innerlijk leiderschap en je scheppingskracht!

Natuurlijk Helen - Heling ontvangen, zelf leren om te helen met je handen en je intentie...
De ondersteunende, pure en helende werking ervaren van de Maya Kristalremedies en de Nederlandse Bloesemremedies. Ontdek de mogelijkheden!

Heb je een vraag?