Silver - kristalboeken.nl

Innerlijk Leiderschap
gaat over de liefde voor jezelf,
over je oordelen en beperkende emoties loslaten, over voelen wie je echt bent
e
n je herinneren waarom je hier bent,
over gehoor geven aan de stem van je hart
en jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden ontwikkelen en jezelf de ruimte gunnen om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld!

Innerlijk Leiderschap

Zijn er oude manieren van waarnemen en ervaren die je beperken? 
Dan mag je deze herkennen, erkennen, benoemen, omarmen en laten gaan.
Ook daarin werkt de energie van nu 100% mee. Jouw bereidheid om het aan te gaan brengt de dingen versneld in beweging en maakt de weg vrij naar innerlijk leiderschap. Het is een bijzonder avontuur waarvoor je nog geen referentiekader hebt, een sprong in het onbekende, waarbij je thuis blijft in het Nu en vertrouwt op de stem van je hart en je intuïtie.
 
De Tzolkin biedt je in dit proces  structuur, houvast en heldere inzichten, een leidraad om langs te groeien, om verbinding te ervaren met jezelf, met de natuurlijke ritmes van het leven en je energie en bewustzijn te verhogen.

Je eigen weg en leidraad in een persoonlijk boek
op maat voor jou gemaakt 

Het persoonlijke Maya Kristalboek wijst je je stap voor stap de weg om je energie en bewustzijn te verhogen, om je cellen te voeden met lichtkracht, om steeds krachtiger te staan voor wie je bent en trouw te zijn aan jezelf.
 
Je kunt er zelf mee werken of één op één met Silver als een gedegen ondersteuning en verdieping in jouw proces van worden wie je bent, van doen door te Zijn en Zijn door te doen.  Opstellingen met de zegels openen poorten en kanalen in jezelf, activeren je DNA en versterken je scheppingskracht.

Je kunt de hele weg volgen in ongeveer 7 ontmoetingen van 1,5 uur.
Kosten daarvoor inclusief het Maya Kristalboek €595.-
Je kunt ook kiezen om alleen de stukjes samen met Silver te doen
die om extra aandacht vragen. 

Heb je al een boek? Dan kun je ook nog gebruik maken van de aanbieding
Je betaalt voor een consult €60.- in plaats van €75.- Kan ook in Haarlem.

Wil je helemaal in de universele kennis en wijsheid van de Maya's duiken? Dan kan je de opleiding/inwijdingsweg volgen. meer info