Silver - kristalboeken.nl

Volg je hart!

Ontwikkel jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden
en gun jezelf de ruimte om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld!

Zijn er oude manieren van waarnemen en ervaren die je beperken?
Dan mag je deze herkennen, erkennen, benoemen, omarmen en laten gaan. Daarin werkt de energie van nu 100% mee.
Jouw bereidheid om het aan te gaan brengt de dingen versneld in beweging
en maakt de weg vrij naar innerlijk leiderschap.

Innerlijk Leiderschap

Het is een bijzonder avontuur waarvoor je nog geen referentiekader hebt, 
een sprong in het onbekende, waarbij je thuis blijft in het Nu 
en vertrouwt op de stem van je hart en je intuïtie.
 
De Tzolkin biedt je in dit proces  structuur, houvast en heldere inzichten, een leidraad om langs te groeien, om verbinding te ervaren met jezelf, met de natuurlijke ritmes van het leven en je energie en bewustzijn te verhogen.

Je eigen weg en leidraad in een persoonlijk boek 

Het persoonlijke Maya Kristalboek wijst je je stap voor stap de weg om je energie en bewustzijn te verhogen, om je cellen te voeden met lichtkracht, om steeds krachtiger te staan voor wie je bent en trouw te zijn aan jezelf.

Je kunt er zelf mee werken, maar als je wilt kun je daarnaast ook voor jou persoonlijk ingesproken meditaties en berichten ontvangen om de energie verder en op weer andere manier te integreren.  

Ingesproken berichten  
die je ondersteunen om je innerlijk leiderschap te omarmen

Nieuwe Aarde Balans en Kristalmeditatie
Stap voor stap verbinding maken met je Nieuwe Aarde Balans balans waarin het heel natuurlijk is om te zijn wie je bent. Met ook persoonlijk voor jou ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn te activeren. Extra: Mijn persoonlijke verhaal rond het herkennen van de Nieuwe Aarde Balans. 

Leven in de kracht van het NU
Elke 13 dagen activeert een nieuwe lichtimpuls (golf), in het natuurlijke ritme van de tijd, een specifieke kwaliteit om in te groeien. Deze ingesproken berichten ondersteunen je 13 dagen lang op een mooie meditatieve manier om je verbinding te verdiepen en gebruik te maken van de mogelijkheden tot innerlijke groei.

Ben je in een Lichtimpuls geboren, of jarig, dan hebben deze berichten nog een extra waarde!
Ze vertegenwoordigen dan jouw levensweg of de weg die je in een levensjaar gaat.
Je kunt ze dan steeds opnieuw luisteren zodat je er ook steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en ervaren. Een bijzonder cadeautje om aan een ander of jezelf te geven!

Je eigen actuele Transformatie proces

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je in 7 stappen naar een nieuw perspectief. Je nieuwe perspectief geeft je een heldere, verruimde waarneming, brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! 

 

Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven en kun je deze onrustige transformatie-tijd vanuit vertrouwen verwelkomen en ervaren en zo ook een baken van Licht zijn voor de mensen om je heen.

Wil je helemaal in de universele kennis en wijsheid van de Maya's duiken?
Dan kan je de opleiding/inwijdingsweg volgen. meer info

Ontmoeting met Silver

Welkom om samen in het moment de verdieping aan te gaan. Aan de hand van een levensvraag of actueel  aandachtspunt. Dat is een mooie innerlijke reis waarin we de Tzolkin gebruiken om meer inzicht, verbinding en vertrouwen te vinden en te activeren.  Kosten voor een ontmoeting van 1,5 tot 2 uur uur €75.- afspraak maken

Heb je een vraag?