Hoor het leven roept, raakt je met haar stralend licht. 
Duizenden belletjes van vreugde stromen uit de bron en wekken nu je scheppingskracht.
Mooi Mens, herinner je wie je bent 
en straal! 

Consult en Coaching

Illustratie  © KriS LiFe aRt

Dit is het moment in de tijd waarin oude patronen en systemen daadwerkelijk kunnen transformeren, om je hoofd en je hart op één lijn te brengen en te gaan voor wat je hart je ingeeft. De Tzolkin is daarbij een prachtige wegwijzer.

In een individuele (of relatie) sessie is er alle ruimte voor jou en datgene wat je wilt onderzoeken, helder wilt krijgen en/of waar je je dieper mee wilt verbinden. Een helende ontmoeting waarin we naar jouw vraag of aandachtspunt kijken vanuit de Nieuwe Aarde energie.

Verbinding maken met je eigen diepere zijnslaag, herkennen hoe het eerder altijd voor jou was of heeft gewerkt en hoe je nu, door er vanuit nét een ander perspectief en diepere laag verbinding mee te maken, doorstroming en lichtheid kunt ervaren. 
Als het past in het moment kan ik patronen van je blauwdruk neerleggen en kan je er als in een opstelling verbinding mee maken. Je ervaart dan een uitlijning van je energie en ontvangt heling en inzichten van binnenuit. Uit je hoofd in je hart, terug in de eenvoud.

 

Kosten voor een consult van 1,5 uur: €85.- klik hier om een afspraak te maken
Zomer aanbieding van 21 juni t/m 21 september €77.-

Coaching - lichter leven en werken in de nieuwe energie  

De coaching is er opgericht jouw eigen nieuwe flow te herkennen zodat je er bewust verbinding mee kunt maken en er vanuit vertrouwen in mee kunt bewegen. Dat doen we aan de hand van het nieuwe persoonlijke Maya Kristalboek. Je kunt ook zelf met het boek werken maar een aantal aspecten zijn heel waardevol en krachtig om te verdiepen en ook van binnenuit te ervaren door middel van opstellingen van je blauwdruk. Zie boven bij consult. 

 

  • je blauwdruk van balans en het activeren van het kristalbewustzijn
  • je levensweg, de verschillende niveaus en natuurlijk vermogen (talent)
  • voltooiing van het transformatieproces en de energie van de schepper in jou
  • eenheidsbewustzijn en verbinding met het oermoederveld, de voedende, dragende kracht van het leven en het veld van onbeperkte mogelijkheden.

    Boek t.w.v. €85.- met 4 coaching sessies : Investering in jezelf: €400.-
    Wil je eerst meer info en oeverleggen of dit bij je past? Dan kan je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier om een afspraak te maken

Innerlijk Ritme Coaching

Bevind je je in een intens transformatieproces, en/of zit je midden in een creatieproces en heb je een tijdje wat extra begeleiding nodig?
Welkom! De Tzolkin is daarbij een prachtige wegwijzer, geeft je een heldere structuur voor je verdere groei
en laat zien wat het juiste moment is om volgende stappen te zetten. In een aantal sessies zoomen we steeds in op het stukje wat in een bepaalde periode in jouw persoonlijke jaarhoroscoop wordt aangeraakt en aan de hand daarvan gaan we de verdieping aan.
Daarbij maak ik ook een innerlijk ritme horoscoop voor je. Ik vertel je er graag meer over in een gratis kennismakingsgesprek. 
Als het je aanspreekt en als het klikt kijken we welke vorm en frequentie van de sessies bij jou past op dit moment.
klik hier om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek