In deze jaren vindt een bijzondere energieverschuiving plaats. Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. 

Het Ritme van de Eenheid

Het Ritme van de Eenheid

De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen.

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. 'Het Ritme van de Eenheid' geeft je via de Tzolkin inzicht in het transformatieproces en slaat voor elke Maya-dagenergie de brug naar het eenheidsbewustzijn.

Krachtige, sprankelende en helende affirmaties en tekeningen, ondersteunen je om de energie te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. De eenheidscodes die erin verweven zijn worden op zielsniveau herkend en geactiveerd. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen een nieuwe wereld te bouwen.

Silver en Carla wensen je een magisch mooie reis. Leer, speel, verwonder je en vier het leven. Er is zoveel te ontdekken in tijd en ruimte!

343 pagina's full colour  / hardcover / € 49,- / geen verzendkosten / Levertijd gemiddeld 6 tot 10 werkdagen

Inkijkexemplaar