Lichtimpuls van de Blauwe Storm van 18 t/m 30 november

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 06:00

Transformatie... Alles mag transparant worden!
Deze blauwe energiegolf staat 13 dagen lang in het thema van transformatie. Wat roept dat bij je op? Voelt dat goed en krachtig óf schrik je er juist van?

Als je de afgelopen periode mee kon gaan in de energie van loslaten, dan heb je nu een prachtig uitgangspunt van overgave om de Blauwe Stormkracht haar transformerende werk te laten doen en dingen daadwerkelijk om te zetten! Als je in je centrum kunt blijven, in het oog van de orkaan, is het een heerlijk bevrijdende, zuiverende kracht die jouw lichtlichaam activeert. Storm geeft je kracht en energie om dingen aan te pakken.

Als loslaten moeilijk voor je is,
bedenk dan:

Blauwe Storm helpt je deze periode een handje! Laat de controle maar los. Weet dat je nooit meer krijgt dan je aankunt. Hoe meer je Ja zegt tegen verandering, hoe makkelijker het gaat.

De transformatie dient  jouw Unieke Zijn die Nu tevoorschijn wil komen. Vind kracht in jouw dromen en unieke vaardigheden. Alleen jij kunt ze naar buiten brengen. Stem je maar af, je innerlijke stem zal je de weg wijzen... Zo kom je in deze periode in je kracht!

Stel je open voor jouw eigen flow, luister naar ingevingen en doe waar je zin in hebt. Stroom mee met het leven! Mocht je daarbij stukjes tegenkomen die om heling vragen: Mooi! Nóg een stukje bevrijding dient zich aan! Stel je maar open voor de heling en voel hoe krachtig Storm haar werk doet...

Zo bekrachtig jij jezelf nog verder en kun je kun je de verbinding verdiepen met je authentieke spontane zelf, met je innerlijke magische kind. Want transparantie, echtheid, spontaniteit, humor en speelsheid, dat is waar we deze periode naar toe bewegen! Is dat mooi of is dat mooi... Verwelkom al die energie en kracht vanuit je hart en geniet ervan. Zo versterk je het licht in de wereld!

In lak'ech
Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het 
Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Tip: verjaardagscadeau 

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.