Lichtimpuls van de Blauwe Storm van 16 t/m 28 jun

Gepubliceerd op 13 juni 2020 om 11:00

Transformatie... Alles mag transparant worden!
Deze blauwe energiegolf staat 13 dagen lang in het thema van transformatie. Misschien mooi om eens te voelen wat dat woord bij je oproept... Kijk je er naar uit óf schrik je er juist van?

 

Als je de afgelopen periode mee kon gaan in de energie van loslaten, dan heb je nu een prachtig uitgangspunt van overgave om de Blauwe Stormkracht haar transformerende werk te laten doen en dingen daadwerkelijk om te zetten! Als je in je centrum kunt blijven, in het oog van de orkaan, is het een heerlijk bevrijdende, zuiverende kracht die jouw lichtlichaam activeert. Storm geeft je kracht en energie om dingen aan te pakken.

Als loslaten moeilijk voor je is,
bedenk dan:

Blauwe Storm helpt je deze periode een handje! Laat de controle maar los. Weet dat je nooit meer krijgt dan je aankunt. Hoe meer je Ja zegt tegen verandering, hoe makkelijker het gaat.

De transformatie dient  jouw Unieke Zijn die Nu tevoorschijn wil komen. Vind kracht in jouw dromen en unieke vaardigheden. Alleen jij kunt ze naar buiten brengen. Stem je maar af, je innerlijke stem zal je de weg wijzen... Zo kom je in deze periode in je kracht!

Stel je open voor jouw eigen flow, luister naar ingevingen en doe waar je zin in hebt. Stroom mee met het leven! Mocht je daarbij stukjes tegenkomen die om heling vragen: Mooi! Nóg een stukje bevrijding dient zich aan! Stel je maar open voor de heling en voel hoe krachtig Storm haar werk doet...

Zo bekrachtig jij jezelf nog verder en kun je je energie met enthousiasme inzetten om je doel te bereiken en thuis te komen in het magische kind in jezelf. Want transparantie, echtheid, spontaniteit, humor en speelsheid, dat is waar we deze periode naar toe bewegen! Is dat mooi of is dat mooi... Verwelkom al die energie en kracht vanuit je hart en geniet ervan.

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Pionieren in de kracht van het Nu - Ingesproken berichten

Ontvang in de 13 dagen van de Lichtimpuls van de Blauwe Storm elke dag ingesproken berichten die je in verbinding brengen met de lichtkracht van het huidige transformatieproces en met de sprankelende en voedende energie in het Ritme van de Eenheid. De energie van de berichten activeert heling, ondersteuning en bekrachtiging om jouw weg vanuit overgave en innerlijke kracht te gaan. Ik kijk er naar uit om samen in de nieuwe energie te reizen, te delen!

Voorafgaand daaraan  ontvang  je ook een ingesproken bericht waarin ik vertel waar de energie je eigen horoscoop raakt. Dat brengt je nog meer verbinding. Investering in jezelf: €22.- meer info en aanmelden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.