Je eigen actuele transformatieproces

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je naar een nieuw perspectief. 

Je nieuwe perspectief geeft je een heldere, verruimde waarneming, brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! 

 

Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven en kun je deze onrustige transformatie-tijd vanuit vertrouwen verwelkomen en ervaren en zo ook een baken van Licht zijn voor de mensen om je heen.

Ingesproken Transformatie-reading

Wil je weten waar je nu staat en wat de energie-verschuiving voor jou persoonlijk betekent? Dat kan ik voor je duiden in een aantal ingesproken berichten waarin ik vertel over jouw transformatieproces in deze tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je ondersteunt om je eigen brug te slaan naar de volgende dimensies van Zijn.


Vul het formulier in met je naam, geboortedatum, je transformatie vraag (als je die hebt, zonder specifieke vraag kan het ook) en je 06 nummer. Dan spreek ik binnen een paar dagen de berichtjes bij je in. Je kunt de berichten ook via de mail ontvangen.


Investering in jezelf
berichtjes op basis van je geboorte energie: €17.50
berichtjes op basis van je jaarenergie en waar je nu staat: €17.50
Berichtjes op basis van je geboorte-energie én je jaarenergie: €30.-