Workshop Manifesteren in het Ritme van de Eenheid

Gepubliceerd op 8 juli 2020 om 15:20

Op donderdag 30 juli organiseer ik een workshop Manifesteren in het Ritme van de Eenheid

Bij mooi weer buiten! (de workshop van 18 juli is verplaatst  naar deze datum)

Manifesteren zonder frustratie
Het leven is overvloed en het is tijd om dat te ervaren!

Bouwen op en aan het Nieuwe, manifesteren zonder frustratie, dat doe je vanuit verbinding. Het Ritme van de Eenheid is een nieuwe manier van de tijd beleven, waarin je elke dag kunt ervaren vanuit het heilig wiel van balans en waarin alle stukjes van de zon je ondersteunen. Dat ga je in deze workshop herkennen en ervaren! Je krijgt inzicht in het Ritme van de Eenheid waarin de cyclus van het heilige vrouwelijke en de cyclus van het heilige mannelijke in harmonie samenwerken. Als je dat herkent en je hier bewust mee verbindt activeer je jouw manifestatiekracht.

Manifesteren zonder frustratie, positief gestemd en afgestemd! Het Ritme van de Eenheid wijst je de weg in manifestatiecycli van 20 dagen. In deze periode bevinden we ons in de eerste van 13 Manifestatiecycli in het hart van de Tzolkin. Een mooi moment dus voor deze workshop. De 20 kerndagen zijn als een geboorte kanaal waarin we onszelf naar een volgend level kunnen brengen. De manifestatiecycli beginnen in het hart, zoals ware manifestatiekracht ook leeft in je hart, in verbinding met de kracht van liefde!

Extra: Ook krijg je inzicht in en verbinding met je eigen heilig wiel van balans 
en het eenheidscadeautje dat je daarin mag ontvangen en integreren!

Hoe? Op een toegankelijke manier leg ik het uit, maak ik het visueel en spelen we met de energie van de zegels.
Meditatieve momenten ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute en de magische klanken van de harp helpen je de kennis en inspiratie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te ervaren!

Tijd: Van 13.30 tot 16.30  - (houd altijd rekening met wat uitloop tot maximaal 17.00 uur)
Kosten: €44.- inclusief koffie, thee, wat lekkers
aanmelden in het formulier onder aan deze pagina

aanmelden

Mooie en voordelige Combi: Workshop plus ontvang 13 dagen lang de ingesproken berichten 'Leven in de kracht van het Nu' , vanaf 31 juli. De berichten helpen je om je dagelijks af te stemmen op het Ritme van de Eenheid , te herkennen hoe het werkt en de energie te integreren in jezelf en je leven! kosten samen €55.- i.p.v. €66.-!

aanmelden

Ben je ook benieuwd naar het boek?  klik op de afbeelding van het boek voor meer info en om het zo je wilt te bestellen. Na de workshop helpt het je je dagelijks af te stemmen op de nieuwe energie en dimensies en om te manifesteren zonder frustratie!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.