22 meditaties 

liefde - © Carla Knijn-Voerman kristalboeken.nl

Deze uitdagende tijd vraagt ons om een keuze te maken, een keuze voor liefde. Liefde als norm, als basis van waaruit we verder gaan. 

Liefde vraagt je om alle ingewikkeldheid los te laten, om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven.

Juist in die eenvoud ligt een enorme diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. 

22 meditaties/ activaties helpen je om jouw keuze voor liefde bewust te leven, te verdiepen en  te versterken. Uit je hoofd, in je hart, in de kracht  en wijsheid van liefde. 22 is de frequentie van een nieuwe wereld bouwen, 22 is ook de verbinding in het Ritme van de Eenheid waarin we de tijd ervaren vanuit een heel nieuw perspectief, als een Heilig Wiel van Balans waarin alles elkaar ondersteunt en versterkt. 

 

Het Ritme van de Eenheid' slaat voor elke Maya-dagenergie de brug naar het eenheidsbewustzijn. 22 dagen lang ontvang je elke dag een afstemming die je ondersteunt om de kracht van liefde te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en . verhoogt en verfijnt je energie en bewustzijn. De eenheidscodes die in de berichten verweven zijn worden op zielsniveau herkend en geactiveerd. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen een nieuwe wereld te bouwen.

Het jaar goed beginnen met 
22 meditaties van 11 januari t/m 1 februari

Ontvang vanaf 11 januari 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. 
De energie van de meditaties helpt je deze periode om te omarmen wat je in jezelf tegen komt en te ontspannen in vertrouwen. Dat brengt je in evenwicht in deze uitdagende tijd en helpt je de dingen helder te zien zoals ze zijn. Wat je voor jezelf doet doe je voor de wereld. Met jouw energie en vertrouwen ondersteun je het collectief om het omslagpunt naar liefde en eenheid te bereiken. Stroom je mee? 


Investering in jezelf: €22.-  (onder de knop nog meer info over de berichten )
Volgende cycli waar je je voor kunt aanmelden:

4e cyclus - ik bepaal - 20 februari t/m 13 maart
6e cyclus - ik stroom mee - 1 t/m 22 april
8e cyclus - ik leef wat ik geloof - 12 mei t/m 1 juni

Toegankelijk voor iedereen! Stroom je mee? 
inspirerend, meditatief en bekrachtigend!

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig. Het gaat puur om het ervaren en integreren van de energie. Als je wilt weten vanuit welke visie en afstemming ik de berichten inspreek kun je een kijkje nemen in het inkijkexemplaar van het Ritme van de Eenheid

Luister naar de podcast over de 22 meditaties!  

Je kunt ook luisteren naar korte podcasts waarin ik meer vertel  over de basis en afstemming van waaruit ik de meditaties inspreek. Zeker als je je hebt aangemeld een mooie voorbereiding voor de meditaties. met o.a. een inleiding over de betekenis van 22, De link naar de 22 kaarten van de grote Arcana, de 0, de Dwaas en de Zon, de sprong in bewustzijn en het nieuwe perspectief, de 777 meesterfrequentie en de anthakarana en de 22 inwijdingen van Atl.