Maya Zonnezegel - Gele Mens

Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering! 
Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag 
onderzoek je hoe je in het leven staat.

Transformatiespel

Dit 'spel' stelt in het klein de reis van de ziel door het leven voor. Onderweg doe je veel inzichten op over de manier waarop je functioneert en je ontdekt wat er speelt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.
 
Stap voor stap krijg je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en je mogelijkheden. De energie van het spel helpt je om bewust te kiezen voor groei en om op een speelse en natuurlijke manier verandering toe te laten.
Alles en elke stap heeft betekenis en een uitwerking in het leven en dit 'spel' maakt dat op heldere en bijzondere wijze herkenbaar. Daar kan je echt wat mee! 

 

Extra waarde en diepgang krijgt het spel nog doordat ik je vanuit mijn kennis van de Tzolkin, waar dat past, aanwijzingen kan geven over waar je staat en wat jou helpt om transformatie toe te laten.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon
Ook als arrangement voor 2 tot 4 personen op datum in overleg

Op de agenda: Oud en Nieuw spel!
(nieuwe datum - 13 december vervalt)
maandag 28 december - in de energie
van de Witte Magnetische Tovenaar 

Aan het eind van dit intens transformerende jaar, een moment om af te ronden en ons te openen voor het nieuwe. De Lichtimpuls van de Witte Tovenaar vertegenwoordigt de weg die we in 2021 gaan. Een jaar met een energie die diepgaand naar binnen roept, naar het weten van je hart, om daarop te vertrouwen en te voelen hoe je op één lijn wordt gebracht met het grotere Plan. Wat een bijzondere energie om samen in te openen, te ontmoeten te delen en ons in vertrouwen te openen voor wat komen gaat.

Extra: aan het begin van het spel vertel ik je
wat de nieuwe jaarenergie voor jou persoonlijk betekent!

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 

Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon

Aanmelden