Maya Zonnezegel - Gele Mens

Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering! 

Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag 
onderzoek je hoe je in het leven staat.

Transformatiespel

Dit 'spel' stelt in het klein de reis van de ziel door het leven voor. Onderweg doe je veel inzichten op over de manier waarop je functioneert en je ontdekt wat er speelt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.
 
Stap voor stap krijg je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en je mogelijkheden. De energie van het spel helpt je om bewust te kiezen voor groei en om op een speelse en natuurlijke manier verandering toe te laten.
Alles en elke stap heeft betekenis en een uitwerking in het leven en dit 'spel' maakt dat op heldere en bijzondere wijze herkenbaar. Daar kan je echt wat mee! 

 

Extra waarde en diepgang krijgt het spel nog doordat ik je vanuit mijn kennis van de Tzolkin, waar dat past, aanwijzingen kan geven over waar je staat en wat jou helpt om transformatie toe te laten.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon
Ook als arrangement voor 2 tot 4 personen op datum in overleg

Op de agenda - woensdag 13 november

Dag-energie: Geel Resonant Zaad nodigt je uit om te kiezen voor groei boven zekerheid. Nu is de Tijd!   Van 10 t/m 29 november bevinden we ons in de kerndagen, de ruggengraat van de Tzolkin. De energie is zeer intens deze dagen en daagt je uit om in het Hier en Nu te blijven. Als dat je lukt kun je de energie kanaliseren om je inzichten te transformeren naar de juiste actie en te doen wat je moet doen. Inzicht en onderscheidingsvermogen helpen je om onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf! Dat is een krachtige energie om het transformatiespel in te spelen en jezelf te ondersteunen in je eigen transformatieproces. Voel je het resoneren? Meld je dan snel aan! Er zijn 4 plaatsen beschikbaar.


Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon

zaterdag 7 december

Dag-energie van 7 december: Gele Boventoon Ster -
Straal naar binnen en straal naar buiten!
Wat een mooie energie in de december maand... 
Neem je ruimte in, niet door je best te doen maar gewoon door te zijn wie je bent. Vergelijk jezelf niet met een ander... Geef je leven richting vanuit innerlijke kracht en laat je (sterren)licht stralen!  Een krachtige energie die de waarde en werking van dit spel extra kracht meegeeft. Voel je het resoneren? Meld je dan snel aan! Er zijn 4 plaatsen beschikbaar.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon

Aanmelden