Maya Zonnezegel - Gele Mens

Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering! 
Aan de hand van een voor jou actueel thema of belangrijke vraag 
onderzoek je hoe je in het leven staat.

Transformatiespel

Dit 'spel' stelt in het klein de reis van de ziel door het leven voor. Onderweg doe je veel inzichten op over de manier waarop je functioneert en je ontdekt wat er speelt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.
 
Stap voor stap krijg je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen en je mogelijkheden. De energie van het spel helpt je om bewust te kiezen voor groei en om op een speelse en natuurlijke manier verandering toe te laten.
Alles en elke stap heeft betekenis en een uitwerking in het leven en dit 'spel' maakt dat op heldere en bijzondere wijze herkenbaar. Daar kan je echt wat mee! 

 

Extra waarde en diepgang krijgt het spel nog doordat ik je vanuit mijn kennis van de Tzolkin, waar dat past, aanwijzingen kan geven over waar je staat en wat jou helpt om transformatie toe te laten.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten inclusief koffie, thee en vegetarische lunch: €75.- per persoon

Aan het spel kunnen 2 tot 4 mensen meedoen.
Bij 2 mensen kan het spel wat korter duren.

Je kunt je aanmelden met een eigen groepje. We kiezen in overleg een datum.
Of je kunt je aanmelden voor een spel dat ik aanbied in de agenda.

Op de agenda: maandag 26 juli - in de energie van het nieuwe 13 Manen-jaar: kies voor groei en volg je hart! (bij mooi weer buiten)

De eerste dag van het nieuwe 13 Manen-jaar is een mooi moment om het spel te spelen en de toon te zetten voor dit nieuwe jaar waarin de energie je uitnodigt om bezield en creatief te leven vanuit jouw waarheid. Kies voor groei boven zekerheid en volg je hart! Omarm je natuurlijk leiderschap door het voorbeeld dat je leeft en daarmee geeft.

Aanmelden