meditatie - kristalboeken.nl

 

Alles is energie! Als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven en kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. 

Tijd nemen voor jezelf, voor rust, ontspanning en heling is de basis van vrij, blij en bewust leven.

Natuurlijk Helen - de kracht van eenvoud

Alles is energie! Natuurlijk Helen begint met goed voor jezelf zorgen. Uit je hoofd, in je lijf, dan kun je voelen hoe het echt met je is, wat je energie geeft en waar je blij van wordt en wat je niet langer dient. Herken wat je voelt, erken het, benoem het, omarm het, omarm jezelf in alle stukjes van je Zijn en laat gaan wat mag gaan...

Dan activeert ook een basisvertrouwen en je zelf-helend vermogen waarin je diep kunt ontspannen, waarin de universele liefde vrij en helend door je heen kan stromen en blokkades oplossen.  Dat is de kracht van eenvoud. Natuurlijk Helen betekent je beseffen dat je niet echt iets hoeft te doen, maar dat het gaat om te Zijn met wat er is, zonder oordeel. Voelen is helen! Antwoorden en inzichten rollen in de ontspanning van binnenuit je bewustzijn in... Dat laat je voelen dat je deel bent van het geheel. Liefde voor jezelf is de basis van je scheppingskracht!

Natuurlijk Helen - Energie consult

Gun  jezelf een fijn, helend  en ontspannend cadeau. Je hoeft niet iets te mankeren, een behandeling is een waardevolle ondersteuning om gezond en bewust te leven. Een moment om samen in te zoomen op waar het voor jou in het moment in essentie om gaat. Vanuit die helderheid en intentie kan de energie haar helende werk doen.

Tijdens de energie-behandeling ben ik kanaal voor de universele energie.
Aarde Kristal-healing en Kosmische healing komen samen in één energie van liefde, licht en levenskracht die ik doorgeef via mijn handen. 
De behandeling zal je datgene geven dat je op dat moment nodig hebt en werkt door op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. 

Maya Kristal-remedies en Bloesemremedies

Aanvullend werk ik in de consulten, waar dat past, met de Maya Kristal-remedies, remedies met de energie van de 20 stukjes van de Zon, de oersignalen of zijns-kwaliteiten die stromen vanuit de bron van Liefde. Met dank aan Willeke de Paauw.

 

Ook de nieuwetijds remedies van de Nederlandse Bloesemremedies zijn een waardevolle en pure ondersteuning in jouw proces van innerlijke groei en bewustwording. Binnenkort ook aangevuld met combinatie remedies voor de Ziel. Heel mooi passend bij de intense transformatie processen in deze tijd.

Natuurlijk Helen op afstand

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen kun je ook voor healing op afstand kiezen. Je kunt 4 keer een healing ontvangen, zo je wilt op tijden in overleg zodat je de healing bewuster kunt ervaren. Tussentijds en/of achteraf kunnen we uitwisselen over de ervaring. 

Kosten voor een behandeling of 4 keer een behandeling op afstand €75.-

Maya Kristal opstelling - landen in jezelf
activeer je blauwdruk - ook dat is Natuurlijk Helen

Healing op celniveau kun je ontvangen in een Maya Kristal opstelling.
Een bijzondere ervaring!

Natuurlijk Helen - Zelf leren

Wil je zelf leren om te helen met je handen en je intentie?
Wil je een diepere verbinding maken met jezelf
en met de universele liefde, licht en levenskracht
en zo een nieuwe flow activeren in je leven?
Dat kan ik je leren en laten ervaren!

De basis

In 4 ontmoetingen van 2 tot 2,5 uur (op 2 tot 4 dagen achter elkaar*), ontvang je de kennis, inspiratie, inwijding, praktische oefening en meditatie die je vertrouwd maakt met Natuurlijk Helen en is er alle ruimte om je ervaringen te delen. kosten €333.-
*Overnachten  is mogelijk voor €25.- per nacht

Verdieping

Je verbinding versterken en dieper helen op emotioneel en mentaal niveau - Helen met de energie van oeroude symbolen/ energiepoorten - in 3  ontmoetingen van 2 uur  € 240.-

Voltooiing - Innerlijk Meesterschap

Innerlijk Meesterschap - Leven vanuit je Bron, helen op spiritueel niveau. En zo je wilt ook leren om anderen te begeleiden en inwijden in Natuurlijk Helen. kosten in overleg.

Zo je wilt kan je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek