Nomade Consult - een heilige ruimte om in te helen en te delen
en te spelen met de levensenergie

© KrisaRt

Er is alleen maar NU... Laat de gebaande paden los, 
en open je blijmoedig voor het onbekende.

De weg mag lachen, de weg mag huilen, de weg is gewoon de weg die we gaan, in elk magisch moment.
Leer, speel, verwonder je en vier het leven! 

A Space of Grace
De energie van het moment en je eigen vraag en/of intentie
openen de helende, creatieve ruimte om elkaar in te ontmoeten. 

We openen ons voor wat er wil gebeuren, voor wat gezien, gevoeld, geheeld, getransformeerd en/of gecreëerd wil worden. Vol verwondering over wat er gebeurt als je de vorm loslaat, je oude manieren van waarnemen en weten loslaat, het niet meer invult, je verwachtingsvol opent voor het onbekende en het overgeeft aan de kracht en wijsheid van liefde. Het opent nieuwe dimensies van Zijn.

'Lacht je weg' of 'huilt je weg'? De energie van wonderen uitnodigen 

Lacht je weg? - Het avontuur verwelkomen
We openen ons voor creatieve energie en nieuw bewustzijn. Een avontuur waarin we bereid zijn oude manieren van waarnemen los te laten en het onbekende te verwelkomen. Wat wil je onderzoeken en/of creëren? Je persoonlijke horoscoop geeft je inzicht en praktische handvatten. Van daaruit ontvouwt de ontmoeting zich als vanzelf en gebruiken we de tools die passen in het moment. We inspireren, voeden, spiegelen en versterken elkaar in de kracht van het Nu. We openen ons voor de werkelijkheid van liefde, waarin wonderen heel normaal zijn en initiëren nieuwe mogelijkheden. 

Huilt je weg? Je tranen tot kristallen toveren
Stroomt het niet? Ervaar je een belemmering? Dan is het tijd om je tranen tot kristallen te toveren. We openen ons voor het spel van licht en donker. Donker, soms heb je een beetje nodig, en soms een beetje meer, om je diepgewortelde tranen te (h)erkennen en te ervaren en ze te toveren tot kristallen, prachtige heldere kristallen met een stralend bewustzijn.


Mag het er zijn? 
We maken een helende innerlijke reis waarbij we eerst de Tzolkin gebruiken om meer inzicht, verbinding en vertrouwen te vinden en openen ons dan, op de manier die past, voor de zuivering en heling die je het geschenk dat in je tranen ligt laat herkennen en ervaren. 

Het onbekende... We gaan het avonturen! 

 Kosten voor een try-out van 1,5 uur: €50.- Volgende consulten €75.- of anders in overleg