Vrij, blij en bewust leven - meditatie - consulten - coaching - workshops

Vrij, blij en bewust leven begint met jezelf een basis van vertrouwen geven, een ruimte waarin je kunt ontspannen en waarin je je gedragen weet, zodat je je de dingen helder kunt zien zoals ze zijn en durft te vertrouwen op je eigen wijsheid.

Angst verkleurt de werkelijkheid, zorgt er vaak voor dat je bevestiging en waardering buiten jezelf gaat zoeken en leidt je weg van de verbinding met je eigen diepste innerlijke natuur. Dat maakt je vatbaar voor manipulatie en beïnvloeding van buiten af.  

Afstemmen op de natuurlijke ritmes van het leven, op de universele wetten en je persoonlijke blauwdruk brengt je terug in verbinding, laat je steeds weer herkennen dat het klopt wat je voelt en diep van binnen weet, laat je voelen dat JIJ klopt en bekrachtigt je in je Zijn. 

Dan gaat het stromen en kun je vanuit innerlijke kracht vrije, blije bewuste keuzes maken. Jij kiest, jij bepaalt. Wat jij je aandacht geeft dat groeit. Je hebt elk moment de keuze hoe jij je weg vervolgt. Volg je hart!

Versterk je basis van vertrouwen, verdiep je verbinding
en bekrachtig jezelf - Ervaren, doorleven en samen ontdekken:

Bekrachtig jezelf met een Kristalmeditatie afgestemd op jouw Maya geboorte-energie.
Je ontvangt een beschrijving van je geboorte-energie, een ingesproken uitleg van je blauwdruk voor balans en de ingesproken kristalmeditatie om je oorspronkelijke blauwdruk voor balans te activeren en te integreren. 
Klik hier voor meer informatie en om jouw kristalmeditatie te bestellen

 

Verwelkom het onbekende als een avontuur in het 'Nomade Consult'
De energie van het moment en je eigen vraag en/of intentie openen de helende, creatieve ruimte om elkaar in te ontmoeten. We openen ons voor wat er wil gebeuren, voor wat gezien, gevoeld, geheeld, getransformeerd en/of gecreëerd wil worden. Vol verwondering over wat er gebeurt als je de vorm loslaat, je oude manieren van waarnemen en weten loslaat, het niet meer invult, je verwachtingsvol opent voor het onbekende en het overgeeft aan de kracht en wijsheid van liefde. Het opent nieuwe dimensies van Zijn.
Klik hier voor meer informatie over het 'Nomade Consult' en om een afspraak te maken.

 

Coaching - In tijden van grote verandering, als je begeleiding wilt in een creatieproces of om de verdieping aan te gaan aan de hand van het persoonlijke Maya Kristalboek
Tijdens een coaching traject kun je me ook via mail, whatsapp of telegram bereiken voor vragen. Ingesproken berichten en/of meditaties kunnen je verder ondersteunen en bemoedigen. In overleg bepalen we het aantal sessies en wat je daarnaast nog wilt ontvangen aan tools. Dan laat ik je ook weten wat de kosten daarvoor zijn.
Als je wilt kun je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.
Klik hier voor meer info over coaching


Workshops - Samen ontdekken
Inzicht krijgen in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, dat is een avontuur, een mooie innerlijke reis, waarin je steeds weer ontdekt dat het klopt wat je voelt en diep van binnen weet. Je ontdekt dat JIJ klopt! En dat is heel bevrijdend, zeker in deze tijd, waarin je misschien vaak twijfelt aan wat nou klopt en waarheid is.

Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  
De workshops kun je individueel en in klein groepsverband doen. Samen delen in deze kennis schept meteen al een uitnodigende energie om elkaar van hart tot hart open te ontmoeten. Ik kijk er naar uit! 
klik hier voor meer info over de workshops