Leer, speel, verwonder je en vier het leven,
er is zoveel te ontdekken!

© KrisaRt

Vier het leven! Ja juist nu! Zorg goed voor jezelf.
Laat de dingen dichterbij komen en voel wat ze met je doen. Luister naar de signalen die je lichaam je geeft. Kies waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Laat los wat je energie naar beneden haalt. Dat brengt je de lichtheid die je in deze tijd zo hard nodig hebt. Als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven. Dat is essentieel want alleen vanuit vertrouwen kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. Angst verkleurt de werkelijkheid! 


Elkaar real life blijven ontmoeten is zo belangrijk...
De boeken en het programma aanbod helpen je om je energie en bewustzijn te verhogen. Aanvullend daarop bieden we je graag de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, open voor wat er wil gebeuren en wat mag zijn in het moment. De energie in onze ruimte nodigt je als vanzelf uit om te ontspannen en gewoon jezelf te zijn. Heerlijk landen in jezelf en van daaruit delen met elkaar.

Wil je eens kennismaken en sfeer proeven?

Wil je eens komen kennismaken, sfeerproeven en/of meer informatie ontvangen over het aanbod en wat de mogelijkheden zijn die passen bij jou?

Of wil je iets speciaals organiseren voor een familie of vriendengroepje, 
een mijlpaal in het leven vieren op een originele manier?
In overleg is veel mogelijk. Weet je welkom!
aanvragen

Nomade Consult

Het 'Nomade Consult' is spontaan ontstaan in eerdere ontmoetingen. Vol verwondering over wat er gebeurt als je de vorm loslaat, je oude manieren van waarnemen en weten loslaat, het niet meer invult, je verwachtingsvol opent voor het onbekende en het overgeeft aan de kracht en wijsheid van liefde. Het opent nieuwe dimensies van Zijn.

De energie van het moment en je eigen vraag en/of intentie openen de helende, creatieve ruimte om elkaar in te ontmoeten. We openen ons voor wat er wil gebeuren, voor wat gezien, gevoeld, geheeld, getransformeerd en/of gecreëerd wil worden. meer info

Dagje Retraite

Ben je toe aan een dag voor jezelf, om heerlijk te ont-moeten, verbinding te maken met waar je staat en je energie en bewustzijn te verhogen? Alleen of samen met een vriend(in) of klein groepje?  Dan ben je welkom voor een Dagje Retraite!  In overleg ook mogelijk voor 2 dagen met overnachting. meer info 

Sterrenzaadjes ontmoetingen

Ontmoetingen in de energie van het Ritme van de Eenheid meer info volgt