Elke levensvraag of situatie, persoonlijke of relatie-energie en ook het collectieve transformatie proces,
kun je duiden
aan de hand van de Tzolkin.  

Wat zijn jouw levensvragen? 

Jouw Ziel heeft een weg voor je uitgestippeld, een weg vol mogelijkheden om te ervaren en in te groeien. Onder alles ligt een plan, een blauwdruk.
Diep van binnen ken je dit plan, het laat zich zien in je gevoelens, je intuïtie en innerlijk weten. Durf je hier ook op te vertrouwen? Als dat je lukt heb je een essentiële sleutel naar vrij, blij en bewust leven gevonden!
 
Een Maya Reading door Silver 
brengt je in verbinding met je eigen wijsheid. Of met andere woorden, je ontdekt wat je diep van binnen zelf al wist. Herkenning brengt je in je kracht, helpt je om je oordelen los te laten en geeft je het vertrouwen om te luisteren naar je intuïtie, en het weten van je hart, om gezonde keuzes te maken, om verandering toe te laten waar je dat nodig vindt en om in periodes van verandering in balans te blijven. 

De Tzolkin geeft je een bijzonder inkijkje in jouw plan
  •  en inzicht in jezelf en je levensvragen
  • in je relaties en de wisselwerking met andere mensen,
  • in waar je staat en waar je naar toe wilt, 
  • in wat er op zielsniveau speelt, 
  • hoe je jezelf bevrijdt van oude patronen en de pijn van het verleden,
  • wat je missie is en welke nieuwe weg zich in deze tijd voor je ontvouwt. 

    Kosten voor een reading €65.-   Kan ook in Haarlem

Transformatie berichtjes via whatsapp
om steeds opnieuw naar te kunnen luisteren

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je in 7 stappen naar een nieuw perspectief, het regenboogperspectief, waardoor je oude patronen en manieren van kijken makkelijker los kunt laten en je jouw energie en bewustzijn verder kunt verhogen.

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven

Wil je weten waar je nu staat en wat de energie-verschuiving voor jou persoonlijk betekent? 

Via Whatsapp kan ik een paar berichtjes voor je inspreken waarin ik vertel over jouw transformatieproces in deze tijd. Heldere info waar je kracht uit kunt putten om te bouwen op het nieuwe. 


Vul het formulier in met je naam, geboortedatum, je transformatie vraag (als je die hebt, zonder specifieke vraag kan het ook) en je telefoonnummer. Dan spreek ik binnen een paar dagen de berichtjes bij je in.


Kosten 
berichtjes op basis van je geboorte energie: €13.- 
berichtjes op basis van je jaarenergie en waar je nu staat: €13.-
Berichtjes op basis van je geboorte-energie én je jaarenergie: €22.-

22 is de frequentie die ondersteunt om een Nieuwe Wereld te bouwen!