Lezing - vrij, blij en bewust leven met de Tzolkin


De universele kennis en wijsheid 
van de Maya's  
is voor mij een grote inspiratiebron waar ik graag over vertel

afgestemd op de energie van het moment en de mensen die aanwezig zijn. De lezingen en inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen!

 

Wil je een lezing of inspiratiemiddag organiseren? 
Dat kan ook op locatie. Kosten in overleg

 inspiratiemiddag

Elke dag en elke periode heeft een eigen energie en eigen mogelijkheden tot groei. Deze kennis helpt ons juist in deze tijd om de verbinding met eenvoud, met de eenheid én onze eigen innerlijke natuur te herstellen. 
De inspiratiemiddag of lezing stem ik af op de energie van het moment en de mensen die aanwezig zijn, waardoor het voor een ieder herkenbaar is en raakt op het persoonlijke vlak. Ook is er aandacht voor je persoonlijke horoscoop-informatie gerelateerd aan het thema. Hoe kun je deze aflezen uit de Tzolkin?


Meditatieve momenten, ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de helende klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen! Ook als je al bekend bent met de Tzolkin zal een lezing of inspiratiemiddag je nieuwe waardevolle inzichten geven en daarnaast gewoon een fijne inspirerende ontmoeting van hart tot hart. 

Op de agenda 

Donderdag 11 november - Inspiratiemiddag 
Een nieuwe wereld bouwen

Wist je dat wij aan het boek het Ritme van de Eenheid begonnen in de Lichtimpuls van de Wereldoverbrugger en de 222 hertzfrequentie? (Dezelfde energie als deze periode van 5 t/m 17 november) Toen wisten wij nog niks van alles wat er zou komen. De publicatie was op 02-02 2020. We konden precies nog een mooi geboortefeest vieren vlak voor alles op slot ging. Het is allemaal zo betekenisvol... Het Ritme van de Eenheid kwam precies op tijd, het bekrachtigt je in deze tijd, helpt je om in verbinding te blijven en een brug naar de nieuwe wereld te zijn én de nieuwe wereld te bouwen. Zie je hoe mooi alles wordt geleid? Dat schept vertrouwen.

Dus ja! Het is tijd voor een hoger niveau van manifestatie, zonder frustratie! Daarover vertel ik deze middag, met die energie verbinden we ons. Inzicht in het huidige transformatieproces en wat dat voor jouw persoonlijk inhoudt, helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. Het geeft je een nieuw perspectief. Zo welkom! Het brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg.

in prijs verlaagd! - Kosten: €10.- 
Donderdag 11 november van 14.00 tot 16.00 uur - max. 8 deelnemers

Combi Aanbieding: 
Middag samen met de 22 meditaties vanaf 2 december: €25.- i.p.v. €32.-

aanmelden en aanvragen