Sterrenkind 

Sterrenkind   - © Carla Knijn-Voerman kristalboeken.nl

Luisterboek - Silver leest voor 
uit Maya Sterrenkind! 

In mijn  Blauwe Aap-hart klinkt vrolijk de stem van mijn innerlijk kind. Het heeft een superleuk idee!

Het vraagt me,
'Wat zou je ervan zeggen
als je Maya Sterrenkind gaat voorlezen? 
Het sprookje door de 20 Maya zonnezegels
dat het verhaal vertelt van de liefde en de zon. 

Een verhaal dat gaat over de essentie van het leven
en dat alle kleine en grote mensenkinderen
vertrouwen geeft!'

In 22 stappen samen bouwen aan een basis van liefde en vertrouwen! 
Elke dag luisteren naar een mooi verhaal, kleuren, creatieve tips en delen over de dingen die echt belangrijk zijn in het leven!

Het begint met het verhaal van de draak, die ieder kind dat geboren wordt even aanraakt met drakenenergie en het kind ervan verzekert: ik ben altijd bij je, alles komt goed, mijn vlammetje brandt in jou... Dat geeft vertrouwen.

Alles komt goed? Natuurlijk voelt dat niet altijd zo. 

Ik kreeg een mooie reactie van een moeder die haar zoon van 9 voorlas, ze waren pas verhuisd. Zijn oude vriendjes  zag hij niet meer. Hij voelde zich ook nog niet op z'n gemak in zijn kamer, was boos, verdrietig, alles bij elkaar. Zijn moeder las hem voor uit Maya Sterrenkind. In het begin zei hij: Mijn drakenvlammetje werkt niet hoor, het komt helemaal niet altijd goed!

Maar ze is blijven voorlezen en na elk stukje gingen ze er even over napraten:. Dat waren leuke en fijne momenten. Op een dag vroeg hij zelf of ze uit het Sterrenkind wilde voorlezen, want dan was hij niet meer zo bang. De volgende dag zei hij: 'Nu voel ik me zo heerlijk warm en veilig van binnen'. Toen dacht ik: '
als ik het alleen voor hem heb geschreven dan is het al goed!'

Maar natuurlijk heb ik het niet alleen voor hem geschreven! Mijn eigen innerlijke kind werd er  bijvoorbeeld ook heel blij van en het gaf mijzelf ook dat rustige diepe vertrouwen in de natuurlijke helende kracht van het leven die zegt: ontspan maar, het komt allemaal goed! We zijn allemaal deel van het verhaal van de liefde en de zon! 

 

Nu zegt mijn innerlijke kind, ga voorlezen, zodat veel meer kinderen hun drakenvlammetje voelen gloeien en zich heerlijk warm en veilig voelen vanbinnen!  En weet je wat? Ik ga het gewoon doen! 

Ik ben begonnen!

Luister nu alvast naar het eerste stukje van het verhaal! 

1 - Onder de Sterrenhemel:

Lijkt het je wat? Dan kun je je aanmelden om samen 20 dagen op reis te gaan door het verhaal van de liefde en de zon!

Jouw bijdrage voor een mooi avontuur vol met verrassingen , leuke creatieve tips, vragen en ideeën om over na te denken en samen over te praten: €7.- 

Wil je het boek kopen, dat kan ook natuurlijk! Klik hier voor meer info 

Het leukst is om op een Rode Draak-dag te beginnen, dan past het verhaal precies bij de dagenergie en kan je het extra goed meevoelen. In het Luisterboek kan je precies zien welke dagen dat zijn. Maar op een andere dag beginnen kan ook natuurlijk, of je kunt meer stukjes achter elkaar luisteren.  Precies waar jij zin in hebt!

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je de link naar  de pagina met het luisterboek.  Kom je in de kring en luister je mee naar het verhaal van de Liefde en de Zon? Iesj en Tsjoewen wachten al op je. 'Welkom  in de Droomtijd !