Gun jezelf het avontuur van volop leven, van gewoon ontspannen jezelf zijn en geef het leven jouw eigen mooie kleuren. 
Leer, speel, verwonder je en vier het leven, er is zoveel te ontdekken!
Vertrouw op je eigen wijsheid, op het weten van je hart en zoek de bevestiging niet langer buiten je.

Samen ontdekken 

Lichtlichaam © KriSaRt

De Tzolkin is een prachtige wegwijzer op deze ontdekkingstocht en bevestigt je steeds weer in datgene dat je zelf diep van binnen voelt en weet. Dat bekrachtigt je en activeert precies het vertrouwen dat je nodig hebt om in deze uitdagende tijd bij jezelf te blijven, steeds meer in je kracht te komen en de keuzes van je hart en je intuítie te volgen.

De Tzolkin is al 20 jaar een belangrijke wegwijzer en grote inspiratiebron voor mij.  De kalender is steeds meer van binnenuit tot me gaan spreken, heeft me laten zien hoe het leven werkt en heeft me diepgaand inzicht gegeven in de universele wetmatigheden. Een prachtige innerlijke reis waardoor ik herken dat en hoe
 alles met elkaar verbonden is en met elkaar samen werkt om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld. 

Wat wil je ontdekken, leren en/of doorleven? Ik kan putten uit een enorme rijkdom van kennis en ervaring. 
Ik verheug me erop samen het avontuur aan te gaan op een manier die past bij jou in het moment. 

Gratis Kennismakingsgesprek

Wat past bij jou? Dat is misschien een lastige vraag als je nog niet weet wat het allemaal inhoudt. Daarom ben je altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Fijn om te voelen of de klik er is en de mogelijkheden te verkennen. Weet je welkom! Kennismaken via zoom of telefonisch kan natuurlijk ook. 

Tzolkin sessies

In 1 of meerdere sessies geef ik je inzicht in de Tzolkin en hoe je ermee kunt werken, helemaal afgestemd op jou, op wat je wilt leren en ontdekken en wat je ermee wilt doen. Het meest logisch is natuurlijk wel om te beginnen bij het begin en van daaruit kijken we verder. Er is letterlijk zoveel te ontdekken! Ik vind het zelf een heel mooie manier om in het moment te kijken welke stukjes voor jou interessant en helend zijn om te verdiepen en daar alle tijd en ruimte voor te nemen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een sessie als aanvulling op de online inwijdingsweg. 

Workshops

Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen. Meditatieve momenten ondersteund door de warme hartklanken van de indiaanse 'kiowa love flute' en de magische klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen. 

Maya Kristal Inwijdingsweg

In de Maya Kristal opleiding krijg je diepgaand inzicht in hoe het leven werkt en maak je een bijzondere en bewustmakende innerlijke reis. Een heldere visie en praktische handvatten ondersteunen je om vrij, blij en bewust te leven, om nieuwe wegen te bewandelen en de weg van je hart te volgen. Om dienstbaar te zijn vanuit die dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om anderen te helpen en begeleiden, voor het opstarten van een praktijk en/of om te integreren in je huidige werk. Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat.