Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/suju-foto-165106/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4163741">suju-foto</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;u

Een Maya Jaar- of Verjaardag Reading is een bijzonder cadeau, voor jezelf of een ander!

In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt.

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatiestappen mag je doorleven en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar? Herken het nieuwe perspectief  waarin je dit jaar mag groeien. Dat bekrachtigt je!

Een reading is nooit een voorspelling, maar laat je de poorten herkennen die je dit jaar mag openen om weer verder te groeien en dieper in verbinding en in je kracht te komen. Herkenning helpt je om je in vertrouwen over te geven aan je weg, zodat je meer en meer kan thuiskomen in de liefde die jij bent en kunt groeien en bloeien zoals het is bedoeld!

Kosten Verjaardagreading: €25,-
De ingesproken berichten verstuur ik via de mail of whatsapp.

Kosten Verjaardagreading extra: €37.50
Heb je een levensvraag of thema dat ik mee kan nemen in de reading?
Dat geeft de reading nog een extra waarde mee. Kosten daarvoor €12.50.
Je betaalt dan in totaal €37.50

Kosten Relatie 
/ Vriendschapsreading: €40.-
waar staan jullie nu in je relatie?
Ook een mooie optie! De energie binnen een relatie verschuift steeds als 1 van jullie jarig is. Ik kijk naar de energie van ieder in het moment en naar de energie van jullie samen. 

Kosten Relatie / Vriendschapsreading: extra €55.-
Heb je een specifieke vraag of  een thema dat ik mee kan nemen in de reading? Dat geeft de reading nog een extra waarde mee. Kosten daarvoor €15.- Je betaalt dan in totaal €55.-


Je kan ook een reading cadeau geven ter gelegenheid van een speciale gelegenheid of mijlpaal. Vraag naar de mogelijkheden in het formulier!

Reading aanvragen