Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/suju-foto-165106/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4163741">suju-foto</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;u

... en toen landde er een Engel in de tuin ... schreef Anna Sophia precies op de dag dat ik voor het eerst schreef over de tijdlijn van liefde!

Wat een geschenk dat ze het zag en met ons kon delen! Ze schreef me later, de engel op de tijdlijn van liefde!
 Zo mooi! zo voelde ik het ook. 
Door te delen ervaren we dat we in dezelfde energie verbonden zijn en dat we prachtige synchrone signalen ontvangen als een warme stroom van liefde die verbindt, bemoedigt, ontspant...

Er is geen grotere kracht in de hele schepping dan de kracht van liefde en die werkelijkheid spiegelt zich meer en meer in onze ervaringen. Met elke ervaring komt de werkelijkheid van liefde meer tevoorschijn in de wereld. Dankbaar en vreugdevol!

Reading 

Ken je jouw Maya geboorte-energie al? Dan kan ik een reading voor je inspreken hoe je je vanuit je geboorte- of jaarenergie kunt verbinden met de tijdlijn van liefde. Herkenning van die energie waarin je de kracht van liefde als basis van je Zijn integreert,  brengt je in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden.
 
Alles is energie! Alles is trilling, is klank. In die zin is de Tzolkin een muziekstuk, het lied van het universum. Zuiver afgestemd zijn is dus belangrijk om jouw klank, jouw leven, harmonieus te laten zijn. Wanneer je zuiver afgestemd bent op het universele scheppingslied, ervaar je dat je deel bent van het lied en word je je meer en meer bewust van je goddelijke kern.

In de kracht van Liefde komen activeert jouw scheppingskracht.
In verbinding met alle stukjes van de Zon, van de liefde, die deel zijn van jou en in jou samenwerken om jou te laten stralen, kun je jouw unieke positieve energie-bijdrage leveren in het creëren van de nieuwe Aarde.

Kosten:
Reading op basis van geboorte of jaarenergie: €30,-

Een reading op basis van geboorte- én jaarenergie €55.- 

Reading aanvragen