Omarm je natuurlijk leiderschap en kies voor groei boven zekerheid, voor bezield en creatief leven, 
leef het voorbeeld en bouw mee aan een nieuwe toekomst

Praktische spiritualiteit - Natuurlijk Leiderschap

Dit moment in de tijd vraagt om praktische spiritualiteit, om je inzichten daadwerkelijk te leven in de dagelijkse praktijk. De energie van Nu nodigt je uit, om te landen in jezelf, in je diepste innerlijke natuur en te leven vanuit verbinding, vanuit de kracht van liefde.

Alle nieuwe inzichten die we afgelopen jaren mochten ontvangen,
laten kristalhelder zien hoe je zuiver af kunt stemmen op de kracht van liefde
en bewust verbinding kunt maken met het veld van onbeperkte mogelijkheden,
waarin alles met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt om tot bloei te komen. 

Jij bent deel van het veld en één met het veld. Ontspan in vertrouwen en weet je gedragen.
Die bewuste verbinding maakt alles nieuw! 
Deze kennis en ervaring deel ik graag met je. 
Ik help je te herkennen hoe het tot nu toe voor je heeft gewerkt en hoe je in de juiste afstemming dieper kunt landen in jezelf en in je verbinding met het veld. 

Het zijn simpele stappen die een subtiele maar heel wezenlijke verschuiving in jezelf veroorzaken. Alle stukjes vallen op zijn plek, jij valt op je plek en kunt
 jezelf en anderen voorbij de pijn en beperkingen van het verleden brengen en zo jouw bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de Nieuwe Aarde. 

Natuurlijk Leiderschap Sessies

Wil je deze informatie puur voor jezelf ervaren en doorleven? Dat kan!  
In 1 of meerdere sessies reik ik je jouw persoonlijke sleutels en inzichten aan en laat ik je de nieuwe energie ook ervaren.
Je hoeft je daarvoor niet zelf te verdiepen in de Tzolkin. Zie onderaan de pagina voor meer info over de thema's. 
Je kunt kiezen voor een losse sessie in het thema van je keuze, of voor 4 sessies om het hele transformatieproces te doorlopen en integreren.
Kosten per sessie van 1,5 uur: €85.-   / 4 sessies natuurlijk leiderschap €295.- 
klik hier om een afspraak te maken
Wil je eerst meer weten en/of kennismaken dan kun je via de link ook een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek

Natuurlijk Leiderschap Training - individueel of in klein groepsverband

Wil je de informatie zelf uit de Tzolkin kunnen halen en je inzichten en ervaringen ook gebruiken om anderen te begeleiden naar en in de nieuwe energie, kies dan voor de Natuurlijk Leiderschap Training. De training is ook waardevol en vernieuwend voor diegenen die eerder de opleiding of workshops volgden. Het geeft je praktische handvatten voor deze tijd om doelgericht mee te werken.

Een beetje voorkennis van de Tzolkin is wel handig. Heb je die nog niet?
klik dan hier om naar de inleiding van de online inwijdingsweg te luisteren
Op deze pagina kan je ook het het gratis Maya Kristal E-book downloaden.
 

 

Aan de hand van de Tzolkin leer je

 • een persoonlijke blauwdruk/horoscoop in de Nieuwe Aarde energie te lezen, te duiden wat er verandert in deze tijd en hoe je zuiver afgestemd kunt blijven in de nieuwe energie.
 • goeie vragen te stellen, verbanden te leggen en je intuïtie en helder waarnemen te ontwikkelen. 
 • de nieuwe inzichten in de Tzolkin te gebruiken om anderen te inspireren en ondersteunen om de brug te slaan van de oude naar de nieuwe Aarde energie
 • te werken met de energie van de zonnezegels en een individuele opstelling waarin je de eigen blauwdruk kunt (laten) ervaren. 
 • waar je de zonnezegels terug kunt vinden in het lichaam en om hiermee helende aandacht oefeningen te doen.
 • meditatie en helende klanken te gebruiken om de informatie en energie te integreren

Poorten openen en je DNA activeren

Deze vaardigheden laten je de universele kennis op celniveau ervaren en activeren een diepgaande kristalhealing op eenvoudige en natuurlijke wijze. Het werken met de deze nieuwe inzichten opent poorten en kanalen in jezelf, activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht. 

Praktische en creatieve opdrachten en vragen om thuis zelf mee aan de slag te gaan geven je nog meer inzicht en verbinding en leren je om deze kennis en ervaring te integreren in je leven en je werk. Spelenderwijs ontdek je jouw eigen unieke manier om ermee te werken om mensen  te begeleiden naar vrij, blij en bewust leven.
 Bekijk hieronder ook de thema's die we in de training onderzoeken en doorleven.


Investering in jezelf € 555.- Bij de groepstraining is dit inclusief een uitgebreide vegetarische biologische lunch
Bij deze training kun je het boek Maya Kristalbewustzijn gebruiken. Heb je dat nog niet? Klik hier om het te bestellen
Individuele training Natuurlijk Leiderschap - 4 dagdelen van 2,5 uur - Data in overleg
Training Natuurlijk Leiderschap in klein groepsverband - 4 dagen van 10.00 tot 16.00 uur:
Nieuwe data groep: 4 vrijdagen - 21 januari, 26 februari, 1 april en 13 mei  klik hier om je aan te melden

Thema's in de sessies en training

 • Geboren worden in de Nieuwe Aarde-energie - Liefde integreert in je cellen als de basis van je bestaan en je trilling, je toon verhoogt.
  Je landt dieper in jezelf. Wat verandert er nu? Wat ervaar je? Je oorspronkelijke blauwdruk van balans herkennen en doorvoelen. Verbinding maken met je multidimensionale zelf en je eigen wijsheid.
 • Praktische spiritualiteit - Je inzichten transformeren tot de juiste actie. Alles verschuift! Je levensweg krijgt een nieuwe basisenergie  van waaruit je je inzichten makkelijker kunt vertalen naar de juiste actie en kunt doen wat moet worden gedaan. Dat is precies het natuurlijk leiderschap waar deze tijd om vraagt. Leven waar het voor jou om gaat in het weten dat je alles in je hebt wat je daarvoor nodig hebt! Wat betekent dat voor jou en wat verschuift er nog het spirituele, fysieke, emotionele en mentale niveau? Essentiele inzichten lossen oude sluiers die over je ware zelf lagen op, brengen je in je innerlijke kracht en je eigen natuurlijke flow.
 • Voltooiing van de transformatie - Je verbindende frequentie,  de energie die je uit de agendatijd, de tijd is geld-tijd in het eenheidsbewustzijn brengt, voltooiing van het transformatieproces in verbinding met je Nieuwe Aarde geboorte-energie, herkennen van- en verbinding maken met de energie van de schepper in jou en hoe je  kunt bijdragen aan het bouwen van de nieuwe wereld.
 • Je Natuurlijk Leiderschap omarmen - Verbinding maken met het veld van onbeperkte mogelijkheden,
  jouw persoonlijke sleutel/energie om te creëren vanuit verbinding. Ontspan in vertrouwen en weet je gedragen bij elke stap de je doet!
  Herkennen van de gezonde structuur waarin je stap voor stap kunt groeien en bloeien zoals het is bedoeld en jouw volledige potentieel kunt ontplooien.  13 manifestatiecycli van 20 dagen  ondersteunen je diepgaand in jouw innerlijke groeiproces en om te creëren vanuit verbinding.  Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in je.