In de Maya Kristal opleiding
krijg je diepgaand inzicht in
'hoe het leven werkt'

en maak je een bijzondere en bewustmakende innerlijke reis.

Je kunt de opleiding individueel volgen in je eigen tempo
of in klein groepsverband

Maya Kristal Opleiding /Inwijdingsweg

Een eigentijdse inwijdingsweg, geïnspireerd op de universele kennis en wijsheid van de Maya’s en het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. Een heldere visie en praktische handvatten ondersteunen je om vrij, blij en bewust te leven, om nieuwe wegen te bewandelen en de weg van je hart te volgen. Om dienstbaar te zijn vanuit die dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Je leert

 • een volledige blauwdruk / horoscoop te maken, 
 • verbanden te leggen en je intuïtie en helder waarnemen te ontwikkelen. 
 • de Tzolkin te gebruiken om anderen te coachen / begeleiden
 • te werken met de energie van de zonnezegels en een individuele opstelling waarin je de eigen blauwdruk kunt (laten) ervaren. 
 • waar je de zonnezegels terug kunt vinden in het lichaam 
  en om hiermee helende aandachtsoefeningen te doen.
 • meditatie en helende klanken te gebruiken
  om de informatie en energie te integreren.

Deze vaardigheden laten je de kennis en energieën van de Tzolkin op celniveau ervaren en activeren een diepgaande kristal-healing op eenvoudige en natuurlijke wijze. Het werken met de Tzolkin opent poorten en kanalen in jezelf, activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht.
 
Praktische opdrachten geven je inzicht en leren je om verbanden te leggen 
en je eigen vorm te ontwikkelen om te werken met de Tzolkin, om mensen hiermee te begeleiden in transformatieprocessen en te helpen om te ontwaken in een helder bewustzijn en de eigen uniek weg te vinden.
 

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om anderen te helpen en begeleiden, voor het opstarten van een praktijk en/of om te integreren in je huidige werk. Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. 

Thema's

 • geboorte-energie, blauwdruk voor balans, kristalbewustzijn
 • relatie-energieën berekenen en onderzoeken
 • inzicht in je levenslessen, liefde voor jezelf, pad van kracht
 • inzicht in je diepere drijfveer, je zielenkracht en keuze voor dit leven
 • bevrijding van het verleden en de weg naar vreugde
 • je missie en weg in de nieuwe tijd 
 • meester worden over je eigen tijd
 • jouw sleutels om Hier en Nu te leven,
  in verbinding met je volledige potentieel
 • je unieke creativiteit en scheppingskracht herkennen en richting geven
 • Natuurlijk leiderschap en activeren van je pad van vertrouwen 
 • de huidige energieverschuiving en de kwantumsprong naar het eenheidsbewustzijn - Creëren in het Ritme van de Eenheid 

Opties en Praktische informatie 

Wil je eerst meer weten, kennismaken en/of  kijken welke van onderstaande opties bij je past dan kun je een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend en oriënterend gesprek (kan ook telefonisch of via Zoom)

Optie 1 - de inwijdingsweg in 8 dagdelen 

Je kunt de inwijdingsweg individueel volgen in 8 dagdelen van 2,5 uur. Je kunt zelf de frequentie bepalen. Meestal doen we 1 keer per maand. 

Je kunt zo je wilt ook 2 of meer dagdelen op 2 achtereenvolgende dagen doen. Overnachten kan à €25.- 


Investering in jezelf €999.-  
Dit is inclusief koffie, thee, lekkers, vegetarische biologische maaltijden (groep), cursusmap, tekeningen van de zegels en tonen en exclusief het boek Maya 
Kristalbewustzijn dat we gebruiken. klik hier om aan te vragen 

Optie 2 - de inwijdingsweg in je eigen tempo  

Je kunt ook voor losse sessies kiezen en zo helemaal je eigen tempo bepalen.  Of misschien heb je het boek Maya Kristalbewustzijn of het Persoonlijke Maya Kristalboek en wil je een specifiek stukje van de weg verdiepen. Dat kan ook! Laat maar weten dan maken we een afspraak. Kosten: €55.- per uur

Optie 3 - online in combi met sessies 

Tegenwoordig kun je de opleiding ook online volgen. De online opleiding in combi met sessies, voor je persoonlijke vragen en ervaringen, om de verdieping aan te gaan en de kennis van binnenuit te ervaren en van hart tot hart te delen vind ik een heel mooie keuze. Waarom? Je kunt heel veel zelf! 

In de online versie heb ik alles wat ik normaal ook vertel en uitleg ingesproken. Je kunt het zo vaak terugluisteren als je wilt, totdat je het helemaal begrijpt. Het werkt hoor ik en is heel toegankelijk. We gebruiken het boek Maya Kristalbewustzijn en daarbij ontvang je bij elke les ook een uitgebreid werkboekje dat je helpt om wat je leert te doorgronden en toe te passen. 

Als je daarnaast bij elke les een sessie doet, hebben we daarin alle tijd om de verdieping aan te gaan, te voelen, te delen en je persoonlijke vragen te beantwoorden. Deze sessies komen dan in de plaats voor de persoonlijk ingesproken berichten die bij de online versie horen. Dit werkt echt super zo!

Kosten voor deze combi van online opleiding met 7 sessies van 1,5 uur:
Nu €555.-  in plaats van €625.-