Liefde leven -  Afstemmen op de tijdlijn van liefde en het Ritme van de Eenheid

Onder alle intensiteit en uitdagingen van de wereld van nu, ademt de stilte, en daarin gebeurt iets moois. De energie van de nieuwe wereld is steeds beter voelbaar en groeit in kracht. Ook Moeder Aarde verhoogt haar trilling steeds verder en ondersteunt je in je Doen en je Zijn. 

Voel je het ook? Liefde vraagt je in deze uitdagende tijd om alle ingewikkeldheid los te laten, om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven. Juist in die eenvoud ligt een enorme kracht en diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. Jouw multidimensionale zelf opent zich.

Dagelijks ingesproken meditaties nemen je mee in een nieuwe afstemming op de Tzolkin waarin de kracht van liefde in je cellen integreert als de basis van je Zijn. 
De meditaties brengen je in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar je kunt ontspannen in het weten en vertrouwen dat je gedragen wordt door het leven. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. Dag voor dag activeren we de blauwdruk van liefde die in onze cellen ligt. Alle aspecten van de liefde zijn deel van jou en werken in jou samen om je te ondersteunen in je Zijn en om je unieke creatieve energie vrij te laten stromen. De tijd is rijp om dit bewust te ervaren! Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen vanuit de kracht van liefde een nieuwe wereld te bouwen. 

eerstvolgende cyclus: 20 meditaties van 2 t/m 21 april - in je centrum blijven

De energie van de meditaties nodigt je deze periode uit om te ontspannen in vertrouwen en in de rustige kracht en harmonie van je centrum te komen én te blijven, als basis om te leven vanuit jouw integriteit, vanuit de kracht van je hart en het nieuwe te verwelkomen als een avontuur.
Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten per cyclus €20.- of €55.- per 3 cycli 

klik hier om je aan te melden.   Ben je jarig in deze periode? Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!

Of meld je aan voor een hele cyclus van de Tzolkin om de blauwdruk van liefde
helemaal in je cellen te activeren en geboorte te geven aan het nieuwe leven.

Herinner je dat de Tzolkin een kalender is van 260 dagen, precies de duur van een zwangerschap! Elke dag afstemmen op de energie is als verbinding maken met de baarmoeder van het leven, waarin je dag voor dag, aan alle aspecten van het patroon van de schepping wordt herinnerd, zodat de blauwdruk van liefde in je cellen tot leven komt.

Een krachtige keuze die je verbindt in de cirkel van liefde waarin alles samenwerkt en elkaar ondersteunt om de energie van het nieuwe leven volledig te activeren!
Na de hele ronde herhalen de meditaties zich. Je kunt ze dan blijven ontvangen als je wilt of er komt een website met alle meditaties. Daar bezin ik me nog op :)

Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email of in een whatsapp-groep of telegramgroep. In deze groepen kun je niet  reageren, maar het geeft wel een extra gevoel van verbonden zijn in de cirkel van liefde! 
Vanaf 2 april starten we in de cyclus die je in de rustige kracht en harmonie van je centrum brengt, in de stevige basis om te leven wat je gelooft. Dat is een mooi krachtig begin! Vanaf die datum kun je elk moment instromen voor een hele ronde. 
Investering in jezelf: €222.-  in plaats van €260.- 

Toegankelijk voor iedereen! Stroom je mee? inspirerend, meditatief en bekrachtigend!

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig. Het gaat puur om het ervaren en integreren van de nieuwe energie. Uit je hoofd in je hart. Deze energie bekrachtigt je ook in de 'gewone' dagenergie. Wil je toch wat meer weten over de nieuwe afstemming op de 'tijdlijn van liefde en en het Ritme van de Eenheid'?  klik hier om er meer over te lezen