Over het madeliefje: Ze is symbool voor de strijd voor liefde. Ze staat voor liefde, geluk, veerkracht en creativiteit,
voor het activeren van je innerlijke magische kind, het loslaten van verkrampingen door overlevingspatronen, ontspannen in je basis, kwetsbaar durven zijn en daardoor krachtig zijn en beter bestand tegen invloeden van buitenaf. 

Nieuwe Aarde meditaties

Moeder Aarde verhoogt haar trilling steeds verder en ondersteunt je om ook je eigen energie en bewustzijn te verhogen. 

De energie van Nu vraagt je om alle ingewikkeldheid los te laten, om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven. Juist in die eenvoud ligt een enorme kracht en diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. Jouw multidimensionale zelf opent zich.

Dagelijks ingesproken meditaties nemen je mee in een nieuwe afstemming (telling) op de Tzolkin waarin je de kracht van liefde integreert in je cellen als de basis van je Zijn en je Doen. De energie nodigt je uit om te ontspannen in verbinding met de dragende, voedende kracht van het leven, met het oermoederveld waarin alles met elkaar samenwerkt en je  ondersteunt om te leven vanuit de kracht van Liefde. De tijd is rijp om dit bewust te ervaren! 

De meditaties brengen je in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont. Dag voor dag activeren we de blauwdruk van liefde die in onze cellen ligt. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen vanuit de kracht van liefde een nieuwe wereld te bouwen.

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig.
Het gaat puur om het ervaren en integreren van de nieuwe energie. Uit je hoofd in je hart. 

eerstvolgende cyclus: 20 meditaties van 12 t/m 31 mei

De energie van de meditaties ondersteunt je deze periode om los te laten en bij de eenvoud en schoonheid van je essentie te komen, 
om te ontspannen in vertrouwen, jezelf te bevrijden en je verbinding met liefde verder te integreren in je cellen.

Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten per cyclus €20.- of €55.- per 3 cycli 
Ben je jarig in deze periode? Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!
Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten per cyclus €20.- of €55.- per 3 cycli 

klik hier om je aan te melden.   Ben je jarig in deze periode? Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!

Of meld je aan voor een hele cyclus van de Tzolkin om de blauwdruk van liefde helemaal in je cellen te activeren en geboorte te geven aan het nieuwe leven.

Herinner je dat de Tzolkin een kalender is van 260 dagen, precies de duur van een zwangerschap! Elke dag afstemmen op de energie is als verbinding maken met de baarmoeder van het leven, waarin je dag voor dag, aan alle aspecten van het patroon van de schepping wordt herinnerd, zodat de blauwdruk van liefde helemaal in je cellen tot leven komt. Een krachtige keuze!


Na de hele ronde herhalen de meditaties zich. Je kunt ze dan blijven ontvangen als je wilt of ze beluisteren op oermoederveld.nl
Je krijgt toegang tot het hele (meditatie)veld. Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email of in een whatsapp-groep of telegramgroep. In deze groepen kun je niet  reageren, maar het geeft wel een extra gevoel van verbonden zijn in de cirkel van liefde! 
Je kunt elk moment instromen voor een hele ronde. Investering in jezelf: €222.-  in plaats van €260.-