Nieuwe Aarde balans

piramidekracht - © Carla Knijn-Voerman -  2019 kristalboeken.nl

Deze tijd, waarin alles diepgaand aan het veranderen is, roept ons meer dan ooit naar de kracht en eenvoud van het Nu. Uit je hoofd, in je lijf! Open je voor de essentie van Moeder Aarde,
voor de helende kristalenergie die stroomt uit haar wezen.

De aarde bestaat voor een deel uit silicium, kiezel, of kristal.
Kristal is een heldere zuivere en krachtige geleider van bewustzijn en gaat verbindingen aan. We leven op een kristallen bol met een levend bewustzijn en een enorme liefdeskracht!

Met je voeten stevig op de aarde kun je zelf ervaren dat de Aarde een liefdevolle leidende kracht is.

Open je voor de kristalhealing die je mag ontvangen!

Het is tijd om een nieuwe Aarde-balans te vinden, waarin het heel natuurlijk is om te zijn wie je bent.
In balans blijven was tot nu toe vaak een worsteling, maar dat kan anders!
In de nieuwe energie wordt jouw oorspronkelijke blauwdruk voelbaar:

Een kristallijnen piramidevorm vormt zich om jou heen met de punt naar boven
én een tweede piramide vormt zich, gespiegeld in de aarde onder je met de punt in de aarde.
Samen vormen zij een kristal met 8 vlakken, de octaëder, die resoneert met het hartchakra.
De verbinding met dit kristal opent je hart en verbindt je diepgaand met het kristallen hart van Moeder Aarde.


Waarschijnlijk heb je wel eens gelezen of gehoord over de bijzondere en helende kracht van piramides. Stel je voor wat het betekent als je je kunt verbinden met jouw eigen piramide-energie... Dan krijg je misschien een idee van de Mens die je bedoeld bent te zijn... Je bent zoveel meer dan je ooit hebt kunnen denken...

Ingesproken berichten om je Nieuwe Aarde balans te activeren

Via whatsapp (of via de mail) spreek ik berichten in over jouw balans, met daarin de persoonlijke sleutels die je helpen om verbinding te blijven. Zoals de sleutel om vertrouwen te activeren als basisenergie, en de sleutel om oplossingen te vinden en tot daadkracht te komen.

En wat helpt je om te voelen wie je ten diepste bent en ook te laten zien wie je bent? Wat helpt je om vanuit innerlijke kracht en balans verandering toe te laten zodat je kunt leven vanuit datgene dat jou wezenlijk inspireert?

Bij de berichten ontvang je ook een persoonlijk voor jou ingesproken meditatie/activatie om je kristalbewustzijn te herkennen en te activeren. 

De berichten spreek ik in op basis van je Maya geboorte-energie. Daarnaast open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. Heb je een vraag die ik mee kan nemen, dan kan je dat aangeven in het formulier.

Kosten: €22.-  aanvragen via het formulier onderaan deze pagina

Opstelling van je blauwdruk   

Goed voor jezelf zorgen en voor je energie balans, dát mag je in deze tijd naar een volgend level brengen. In een een opstelling met de Maya zegels kan ik je de kristalenergie van jouw oorspronkelijke blauwdruk van balans laten ervaren, waarin het heel natuurlijk en vanzelfsprekend voelt om te zijn wie je bent.

Dat opent heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, waarin je antwoorden van binnenuit ontvangt. Je ervaart een uitlijning van de verschillende aspecten van je balans en je multidimensionale zelf. Vol verwondering zal je ervaren hoe jouw kristalbewustzijn wordt geactiveerd. Een bijzondere ervaring om mee te nemen in je hart en je Zijn! 

Kosten voor een consult van 1,5 uur: €75.- Het consult kan ik opnemen en je ontvangt ook een ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn thuis verder te integreren en te activeren. Deze individuele opstelling kan je ook in Haarlem doen. Afspraak maken via het formulier onderaan deze pagina.

Berichten aanvragen of Afspraak maken

je volledige blauwdruk en eigen inwijdingsweg naar vrij. blij en bewust leven in een persoonlijk boek! meer info