Leven in de kracht van het NU
breng je dagelijkse zelf op één lijn met je hogere Zelf!

Innerlijk Ritme

Het huidige collectieve transformatieproces activeert de verbinding met ons Hogere Zelf. Stap voor stap brengen we ons dagelijkse zelf meer op één lijn met ons hogere zelf. De sluiers trekken op en we worden wakker in bewust Kosmische Mens-zijn.

In deze jaren vindt een bijzondere energieverschuiving plaats die dit proces ondersteunt. Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Een kwantumsprong! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. 

Een nieuw perspectief

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding met je hogere Zelf, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Zo bewegen we naar de 5e dimensie waarin heel nieuwe oplossingen zich aandienen voor de uitdagingen die we in deze tijd ervaren, voorbij de kennis die we tot nu toe hadden. 

De Tzolkin is een prachtig hulpmiddel om dit proces te herkennen,
om er bewust verbinding mee te maken en te leven in de kracht van het NU

als genoeg harten kloppen in hetzelfde ritme...

Hoe meer je indaalt in het Nu, hoe meer je in het eenheidsbewustzijn komt en bewust je eigen waarde en scheppingskracht kunt ervaren. Je komt in de stroom van synchroniciteit en moeiteloosheid. Dát is de Nieuwe Aarde-energie. Met jouw verbinding sla je de brug voor anderen. Hoe meer mensen bewust in deze energie verbonden zijn, hoe makkelijker het wordt voor de mensen die na ons komen! Als genoeg harten kloppen in hetzelfde ritme... kan de kwantumsprong collectief in een flits plaatsvinden! 

Mee stromen in het Ritme van de Eenheid
Ingesproken berichten

Elke 13 dagen activeert een nieuwe lichtimpuls in het Ritme van de Eenheid. Deze ingesproken berichten ondersteunen je dagelijks om je te verbinden met het nieuwe perspectief, waarin we de energie van de eenheid en de verbinding met ons hoger zelf ervaren. 

Dan maken we van daaruit ook verbinding met het transformatieproces dat in ons dagelijkse zelf plaatsvindt. Dat laat zich zien en voelen in de dagenergie. We omarmen het vanuit de verbinding met ons hogere zelf. Dan maken we de transformatie-stapjes, die ons dagelijkse zelf op één lijn brengen met ons hogere zelf.


Aan het begin van de lichtimpuls spreek ik ook wat basis informatie in over de Lichtimpuls en vertel ik je waar de energie je in de basis in je eigen horoscoop raakt, op welk punt je gegidst wordt, of juist waar je even van een afstandje naar de dingen mag kijken, of wanneer de energie je op zielsniveau raakt etc. Ook dát helpt je natuurlijk om dieper in verbinding te komen!  

Kosten per Lichtimpuls van 13 dagen: €22.- De berichten kun je aanvragen in formulier onderaan deze pagina

! Let op! In het Ritme van de Eenheid ervaren we het natuurlijke Ritme van de tijd dus vanuit het nieuwe perspectief dat 7 stappen verder ligt! De Lichtimpulsen activeren dus 7 dagen eerder.  Dat is de energieverschuiving in deze tijd, Doorgegeven door Hunbatz Men - Maya oudste.

Tip:  Een bijzonder cadeautje!

Ben je in een Lichtimpuls jarig, dan hebben deze berichten nog een extra waarde! Ze laten je dan voelen hoe je de weg die je dit levensjaar gaat vanuit het nieuwe perspectief kunt ervaren. Je kunt ze dan steeds opnieuw luisteren zodat je er ook steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en ervaren. Een bijzonder cadeautje om aan een ander of jezelf te geven!

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden