Innerlijk Ritme

Ontvang je het abonnement Natuurlijk Ritme en/of lees je in de nieuwsbrief en het blog  of op de FB pagina over de energie volgens de Tzolkin?  Het abonnement Innerlijk Ritme laat je daarbij zien waar de energie van de periode / golf je eigen jaarhoroscoop raakt, ondersteunt en activeert.

Jouw jaarenergie is het uitgangspunt, het startpunt, van waaruit je het natuurlijke ritme van de tijd kunt ervaren. Het abonnement loopt dus van je verjaardag tot je volgende verjaardag, maar je kan elk moment instappen als je wilt. Wat telt en raakt is altijd het NU!

Abonnement Innerlijk Ritme

Dit abonnement laat je elke periode zien 

  • waar je staat
  • welk stukje er wordt  aangeraakt in je persoonlijke jaar-horoscoop 
  • en welke mogelijkheden tot groei je worden geboden. 

Dat geeft je heel praktische handvatten 
en zal je nóg meer helpen om in je eigen natuurlijke flow te komen...

Hoe het werkt

  • Wanneer je je aanmeldt krijg je een PDF met je jaarenergie, je jaargolf - dus de weg die je dit jaar gaat - en een korte eenvoudige uitleg over hoe het abonnement werkt.

  • Daarnaast ontvang je vanaf je verjaardag gedurende 13 golven bij elke golf de schakel naar je eigen jaarhoroscoop, die laat zien waar je staat en welk stukje in de komende periode wordt ondersteund, met een inspiratietekst.

  • Na deze 13 golven, dus ruim 5 maanden na je verjaardag zijn er 7 golven, een periode van 91 dagen, waarin je niet speciaal gegidst wordt op een stukje en je de tijd krijgt om alles wat is aangeraakt vanaf je verjaardag een plek te geven en te laten rijpen. Dat betekent niet perse dat het allemaal rustig voelt. Juist het loslaten van controle, van sturing, daarin kan heel veel gebeuren. Het laat je de diepere laagjes voelen in jezelf.
    De energie van de golven die voorbijkomen ondersteunt je daar natuurlijk bij. Dat laat het abonnement je zien.

  • Daarna ontvang je tot je verjaardag, 8 golven weer de schakel naar de weg die je dit jaar gaat, met inzicht en affirmatie teksten die je helpen om wat je geleerd en ervaren hebt te integreren in de dagelijkse praktijk. Het leven zal je daar deze periode zeker toe uitnodigen en uitdagen. De teksten helpen je erbij zodat je tegen de tijd dat je weer jarig bent, klaar bent voor de volgende stap op je levensweg!

De golven die je niet hebt ontvangen als je later insteekt worden natuurlijk in mindering gebracht. Kosten voor je abonnement geef ik door na aanmelding.

Kosten voor een vol jaar van verjaardag tot verjaardag € 35.-

Extra optie - Innerlijk Ritme Jaarhoroscoop! 

Aanvullend kun je kiezen voor een jaarhoroscoop Innerlijk Ritme
die je helpt 
om de verdieping aan te gaan, om je balans te versterken, te weten wat er dit jaar op zielsniveau gevraagd wordt en welk kosmisch cadeautje je dit jaar mag uitpakken. Dit kan ook een extra hulpje zijn in de periode van de 7 golven waarin je de tijd krijgt om alles een plek te geven. 
Kosten hiervoor:  in een PDF via de mail €30.- of op papier in een ringbandje via de post €37.- Alleen in combinatie met het abonnement!  heb je geen abonnement en wil je wel een horosoop? klik dan hier voor meer info

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden