meditatie - kristalboeken.nl

 

Alles is energie! Als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven en kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. 

Tijd nemen voor jezelf, voor rust, ontspanning en heling is de basis van vrij, blij en bewust leven.

Natuurlijk Helen - de kracht van eenvoud

Alles is energie! Natuurlijk Helen begint met goed voor jezelf zorgen. Uit je hoofd, in je lijf, dan kun je voelen hoe het echt met je is, wat je energie geeft en waar je blij van wordt en wat je niet langer dient. Herken wat je voelt, erken het, benoem het, omarm het, omarm jezelf in alle stukjes van je Zijn en laat gaan wat mag gaan...

Dan activeert ook een basisvertrouwen en je zelfhelend vermogen waarin je diep kunt ontspannen, waarin de universele liefde vrij en helend door je heen kan stromen en blokkades oplossen.  Dat is de kracht van eenvoud. Natuurlijk Helen betekent je beseffen dat je niet echt iets hoeft te doen, maar dat het gaat om te Zijn met wat er is, zonder oordeel. Voelen is helen! Antwoorden en inzichten rollen in de ontspanning van binnenuit je bewustzijn in... Dat laat je voelen dat je deel bent van het geheel.

Liefde voor jezelf is de basis van je scheppingskracht.
Dan openen zich ook de diepere lagen
waarin je jouw energie en bewustzijn steeds verder kunt verfijnen
en het kristalbewustzijn activeert.

Natuurlijk Helen - Energie consult

Gun  jezelf een fijn, helend  en ontspannend cadeau. Een energie consult is een waardevolle ondersteuning om gezond en bewust te leven. Een moment om samen in te zoomen op waar het voor jou in het moment in essentie om gaat. Vanuit die helderheid en intentie kan de energie haar helende werk doen.

Tijdens de energie-behandeling ben ik kanaal
voor de universele energie en het kristalbewustzijn. 
Aarde Kristal-healing en Kosmische healing komen samen in één energie van liefde, licht en levenskracht die ik doorgeef via mijn handen. 
De behandeling zal je datgene geven dat je op dat moment nodig hebt en werkt door op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. 

Kosten voor een energieconsult van 1,5 uur €80.- / Aanbieding: nu €65.- 

Natuurlijk Helen - Zelf leren

Wil je zelf leren om te helen met je handen?
Wil je je zelfhelend vermogen activeren?
Wil je een diepere verbinding maken met jezelf
en met de universele liefde, intelligentie en helende levenskracht
en zo een nieuwe flow activeren in je leven?
Iedereen kan het leren! De cursussen Natuurlijk Helen geef ik tegenwoordig individueel maar natuurlijk regelen we ook één of meer proefpersonen, zodat je kunt oefenen en ervaring kunt opdoen. Als je het alleen voor jezelf wilt doen kan dat ook.

De basis

In 4 ontmoetingen van 2 tot 2,5 uur (op 2 tot 4 dagen achter elkaar*), ontvang je de kennis, inspiratie, inwijding, praktische oefening en meditatie die je vertrouwd maakt met Natuurlijk Helen en is er alle ruimte om je ervaringen te delen. kosten €333.-
*Overnachten is mogelijk vanaf €25.- per nacht

Verdieping

Je verbinding versterken en dieper helen op emotioneel en mentaal niveau - Helen met de energie van oeroude symbolen/ energiepoorten - in 3  ontmoetingen van 2 uur  € 260.-

Voltooiing - Innerlijk Meesterschap

Innerlijk Meesterschap - Leven vanuit je Bron, helen op spiritueel niveau. Extra optie: ook leren om anderen te begeleiden en inwijden in Natuurlijk Helen. kosten in overleg.

Zo je wilt kan je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek