meditatie - kristalboeken.nl

 

Meditatie geeft je in alle hectiek van het dagelijks leven  een rustpuntje om bij jezelf te komen en te blijven. 

Het helpt je om zonder oordeel contact te maken met je diepere gevoelens en verbinding te maken met je innerlijke stilte. Dan kan de energie doorstromen en ontvang je heldere inzichten
waar je vanuit innerlijke kracht en balans mee verder kunt.  

Let op!  Vanaf 21 november zijn de meditaties op de donderdagavond
in plaats van de donderdagochtend!
Met uitzondering van 2 januari - de open nieuwjaarsmeditatie

Open meditaties 

Silver begint met een korte inspiratie op de Maya dagenergie en de actuele transformatie thema's. Herkenning maakt je hoofd leeg, brengt je in verbinding en laat je ervaren dat je deel bent van het grotere geheel.

D
aarna kan de energie doorwerken in een stilte meditatie en/of geleide meditatie, ondersteund door helende klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en/of de magische klanken van de harp.

Een orakelkaart geeft je (wanneer je wilt) nog extra inzicht en verdieping. 
Aansluitend is er ruimte om ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee met wat lekkers. 

Deelname per keer - Kosten  €10.- 

Donderdagochtend 7 november en 2 januari
van 9.30 tot 10.45 uur


Data op de donderdagavond: 
21 november, 5, 12 en 19 december
16 en 30 januari
Tijd: van 19.30 uur tot 20.45 uur

dagenergie 7 november: Witte Magnetische Spiegel - deze activeert de 666 Hertzfrequentie, de energie die je verbindt met zo binnen, zo buiten, met de heiligheid die in de aarde is en met de energie van de godin in jezelf. Welkom in deze prachtige meditatie energie!

21 november - Gele Lunaire Mens
De energie beweegt nu door het hart van de Tzolkin, de oermoeder draagt en voedt je om geboren te worden in Bewust Kosmisch Mens-zijn. Welkom in deze alweer prachtige meditatie-energie en in de nieuwe dimensies van Zijn...

aanmelden

Individuele meditatie(cursus)

Ter ondersteuning om meditatie in je leven te integreren en/of om te ver-diepen en in balans te blijven in tijden van verandering. Kosten €35.- per uur. 

meditatie integreren in je dagelijks leven

Het zijn de meest eenvoudige dingen in het leven die je helpen om bij jezelf te komen en in balans te blijven. Ironisch genoeg is eenvoud vaak het moeilijkste geworden wat er is. Het vraagt om een gezonde discipline, als daad van liefde voor jezelf, om tijd en ruimte te nemen voor stilte, voor contact met de natuur, voor bezigheden waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt.

Het is zó de moeite waard! Bedenk dat alles energie is. Als jij kiest voor dingen die je goed doen, dan verhoog je je energie, je trilling. En daarmee zul je ook positieve energie, gedachten, situaties en mensen aantrekken. Het verhoogt je kracht en je gezondheid.

Neem momenten van rust, stilte en bezinning in je dagelijks leven. waardoor je het moeten los kunt laten en waardoor er ruimte ontstaat voor jezelf,
voor wat je voelt en nodig hebt in het moment.

Als een gezonde discipline kun je 5 minuten per dag nemen, gewoon om even te zitten, je ademhaling te volgen, als een mantra om de aandacht steeds weer bij je zelf te brengen en te houden… Het is normaal als je afdwaalt. Haal je zelf rustig weer terug naar het moment zodra je dat merkt!


Neem zonder oordeel waar wat je voelt of denkt en wat er in je leeft.
Ook al is het druk in je hoofd, of voel je weerstand, het is altijd goed zoals het is. Dát is met aandacht en zachtheid aanwezig zijn bij jezelf. Dát is de oefening en die schept rust en ruimte. Hierdoor wordt je bewuster van wat er allemaal leeft van binnen en ga je zien waar je verandering toe wilt laten.