Leer, speel, verwonder je en vier het leven!
Er is zoveel te ontdekken op de Maya Kristal Inwijdingsweg

In het diepgaand onderzoeken en doorleven van de universele kennis en wijsheid van de Maya's, werd ons stap voor stap, de heilige weg van het midden getoond.

De weg waarop tegenstellingen zich verbinden
in eenheid, in heel nieuwe, verrassende inzichten
en bevrijdende kansen.


Steeds keken we naar wat altijd waar is in élk patroon en daarin vonden we de universele wetmatigheden, die vertellen hoe het leven werkt.

 

Kristalheldere inzichten en sleutels wijzen je de weg in deze uitdagende tijd om jezelf een nieuw fundament van licht te geven, een basis van vertrouwen. De weg nodigt je uit om te landen in je eigen ruimte van liefde, om dicht bij jezelf te blijven en trouw te zijn aan jezelf en je eigen waarheid. Het is tijd om je spirituele kracht en innerlijk leiderschap te omarmen. Zo ben je een baken van Licht in de wereld van Nu en help je mee te bouwen aan en in de energie van de Nieuwe Aarde.

Resoneert het? Dit zijn de mogelijkheden

In een Maya Kristal Blauwdruksessie kun je een thema verdiepen wat voor jou op dit moment belangrijk is. 
Je hebt daarvoor geen kennis van de Tzolkin nodig. 
Klik hier voor meer info over de Blauwdruksessie

De hele inwijdingsweg staat beschreven in het boek 'Maya Kristalbewustzijn'. Het is een studieboek, helder en toegankelijk geschreven en bevat ook alle beschrijvingen van de horoscoopwaardes die je berekent 
Klik hier voor meer info, inkijkexemplaar en om 'Maya Kristalbewustzijn' te bestellen

De Maya Kristal opleiding/inwijdingsweg

Wil je echt de diepte in en/of de kennis wellicht ook gebruiken om anderen te helpen, om deze te integreren in je werk of om een praktijk te starten? Bij het boek Maya Kristalbewustzijn kun je de opleiding/inwijdingsweg volgen, in sessies met Leela, in de online versie , of in een combi daarvan. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding per les te volgen of te bestellen. Als je wilt kun je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek om te voelen of het klikt en/of om te onderzoeken welke optie het best bij je past.
Klik hier voor meer informatie over de Maya Kristal Opleiding Inwijdingsweg
Klik hier voor meer informatie over de online inwijdingsweg

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!