Persoonlijk ken ik geen mooier instrument dan de Tzolkin om, zowel anderen als mijzelf, te coachen in periodes van verandering  en de weg te wijzen naar vrij, blij en bewust leven.

 

Leven en werken met de Tzolkin is dan ook mijn passie en die deel ik graag met jou. 

Kiezen voor groei

Dat gaat vaak gepaard met onzekerheid, met angst om je 'schijnzekerheden' los te laten. Je weet, het hoort erbij, maar toch...

Dan is er de Tzolkin die je structuur, houvast en heldere inzichten biedt, een leidraad om langs te groeien, 
om verbinding te ervaren met jezelf, met de natuurlijke ritmes van het leven en zekerheid in jezelf te vinden. 

Dat kan ik je laten zien en ervaren, waardoor je leert te leren vertrouwen op je intuïtie en je eigen wijsheid, waardoor je jouw onderscheidingsvermogen  ontwikkelt, zodat je kunt herkennen wat waarheid en liefde is en wat niet en de juiste knopen kunt doorhakken.

Je eigen persoonlijke blauwdruk geeft je daarbij zoveel informatie over hoe het leven voor en in jou werkt en daarmee ook praktische handvatten om toe te passen in je dagelijks leven.

Wat de Tzolkin over mij zegt:

Mijn talent is juist dat: gestructureerde (persoonlijke) groei! Het vermogen om mijn (en jouw) potentieel aan te spreken en die dingen te herkennen die ondersteunen om het te ontplooien. Mijn talent stelt me in staat om je in verbinding te brengen met je Unieke Zijn, met je dromen en eigen unieke vaardigheden en talenten, om je te laten ervaren dat het veilig is jezelf te zijn en jezelf te laten zien in je persoonlijk leven, je relaties en je werk, om je hart te volgen en je eigen visie waar te maken.

20 jaar praktijk ervaring heeft me veel geleerd en ook mijn eigen persoonlijke levensweg is een intensieve leerschool.
Mijn levensthema volgens de Tzolkin is trouw zijn aan mijzelf en mijn doel leven vanuit mijn waarheid, vanuit bezieling. Met vallen en opstaan heb ik mijn weg gevonden en nu zit ik helemaal op mijn spoor. Daar ben ik heel blij mee! Mijn ervaringsdeskundigheid deel ik ook graag met jou.
 

Wat kan ik voor je betekenen?

De eerste stap is helderheid te krijgen over je vraag, intentie. Als je dat helder hebt kun je het formulier invullen. Dan kan ik je een voorstel doen. Ik antwoord je dan in de mail of in een ingesproken whatsapp bericht over de mogelijkheden en kosten.
 
Soms is één gesprek of ingesproken bericht genoeg om dingen helder te krijgen en er zelf weer verder mee te kunnen. Je kunt coaching ontvangen in 
  • 1 of meer consulten
  • via de mail
  • telefonisch
  • via ingesproken whatsapp berichten
  • of een combinatie van de verschillende mogelijkheden


Heb je een voorkeur voor één van deze mogelijkheden dan kan je dat aangeven in het formulier. 

Wil je eerst kennismaken en je vrijblijvend oriënteren? Dat kan!
Maak een afspraak voor een  gratis kennismakingsgesprek.